Bonus afsnit ~ Brooklyn

479 19 13
                                    

ET ÅR SENERE

„Godmorgen" hvisker jeg til Alex med et smil. Han slår øjnene op og smiler til mig.

„Stor dag vi har foran os var?" Åh ja, det havde jeg næsten glemt. Hele min krop bliver med et helt spændt og nervøs.

„Tag det roligt, alt skal nok gå" forsikre han mig og kysser mig blidt på kinden. Jeg ruller rundt om ham og holder ham nede med mine arme og ben.

„Hvad med, at vi bare bliver her og hygger resten af dagen. Der er alligevel ingen, der vil opdage vores fravær" foreslår jeg og kysser hans bløde læber et par gange.

„Det kunne vi måske godt aftale" svarer han og kysser mit ansigt med et fjoget smil. Jeg tror, vi er de eneste, der synes det er en god idé, for Olly begynder at tudbrøle. Jeg himler med øjnene og sukker, i det jeg rejser mig fra sengen og går over til Ollys vugge.

„Er der nogen der er utilfreds her?" spørger jeg med min mest irriterende babystemme og samler Olly op. Hans ansigt ændrer sig hurtigt til et smil, i det jeg samler ham op og vugger ham i mine arme.

„Vil du sige godmorgen til far?" spørger jeg og sætter mig i sengen ved siden af Alex. Alex tager sine hænder op til sit ansigt.

„Åh nej, hvor er far henne?" udbryder jeg og Alex fjerner sine hænder i en hurtig bevægelse og hvisker;

„Titebø!" Olly kommer med et grin helt nede fra maven og peger på Alex, der gentager bevægelsen.

~~~~~~

„Har i plads til en omgang æg og bacon, inden vi smutter?" spørger min mor med et smil, i det vi træder ind i køkkenet. Den varme duft og bacon hænger tungt i luften. Hvis ikke jeg var sulten før, er jeg det i hvert fald nu.

„Åh ja tak! Det ville være dejligt" udbryder jeg og aflevere Olly til Alex, så jeg kan komme hurtigt hen til maden. Jeg sætter mig til bords og begynder at tage mad over på min tallerken.

„Den pige og hendes bacon" griner Alex stille, imens han sætter Olly ned i sin stol.

„Nu kommer der en livslektion okay Olly? Aldrig tag mors bacon, husk det" hvisker Alex til Olly, som blot sidder med et smil smurt over hele krydderen. Han kysser blidt Olly på kinden, inden han går videre hen til mig og kysser mig på kinden. Hans ene arm rækker hen over min skulder og snupper et stykke bacon. Jeg giver ham hurtigt et dask så baconet flyver ud af hans greb.

„Se Olly, vi skal bare holde os væk" siger han med en alvorlig mine. Olly begynder at skrald grine imens han peger på os. Til sidst ender det med, at vi alle sammen griner højt.
Det her er, hvad jeg altid har ønsket mig. Min kære kære Alex og vores lille skabning...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Det var så det sidste i nogensinde vil hører fra Brooklyn....

Jeg har btw; udgivet introen til Vamp High!! Iihhh, du må da gerne tjekke den ud🤪

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now