Afsnit 79 ~ Brooklyn

539 18 6
                                    

Jeg sætter mig forskrækket op, imens jeg hiver efter vejret. Angsten sniger sig stille ind på mig, og min puls stiger. En stor maskulin hånd slå mig tre gange i ryggen. Mine lunger åbner sig, og jeg tager en dyb indånding. Med en lettelse ligger jeg mig ned igen og møder de bekendte lysegrå øjne. De kigger bekymret ned på mig. Et smil sniger sig ind på mine læber, og jeg rykker mig tættere ind til ham.

„Godmorgen. Er du okay?" spørger han. Jeg tager en dyb indånding for at tjekke om min vejrtrækning er normal igen.

„Ja. Men gider du skrue lidt ned?" spørger jeg stiller og tager mig til mit hoved med begge mine hænder. Jeg er ikke sikker på, at han forstår mig, for han bryder ud i et kæmpe grin, der for mig til at hoppe op og ned på hans bryst. Jeg giver ham et dræberblik og han skynder sig at løfte sine hænder op til sin mund, som om han kan holde sit grin inde med sine hænder. Spoiler alert, det kan han ikke.

„Undskyld smukke" klukker han stille inden han trykker sine fugtige læber imod min pande.

„Nå er du på æg og bacon eller pandekager?" Jeg ruller om på ryggen idet han rejser sig.

„Bacon" savler jeg.

~~~~~~

Telefonen ringer pludselig. Mine hænder flyver op til mine ører i et lamt forsøg på at beskytte min hjerne fra den høje og skingre lyd. Alex rejser sig op og går hen for at tage telefonen.

„Hej det er Alex Brown" starter han med et smil. Jeg læner mig lidt hen ad bordet for at hører, hvad der bliver sagt i den anden ende. Men jeg er ikke en vampyr, så jeg kan ikke hører det. Alex ́ smil forsvinder af et chokeret blik.

„Hvad? Nej" stammer han. En tåre triller ned ad hans højre kind, og han banker hårdt hånden ned i bordet. Telefonen falder ud af hans hånd, og han bryder sammen på gulvet. Jeg rejser mig paniks og løber over til ham. Jeg omfavner hans rystende krop.

„Det skal nok gå" hvisker jeg stille ud fra hans ører og kysser ham i håret...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Åhåh, hvad tror i der er sket?
Jeg skal tisse...men magter jeg at rejse mig og gå ud på toilettet? Nej. :((
Btw; der kommer to afsnits op i morgen som en fødselsdags gave til en følger! :))
Love yaaa <3

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now