Afsnit 54 ~ Alex

587 19 0
                                    

Vi er bestem ikke de første, men vi er bestemt heller ikke kommet for sent. Vi går igennem forhaven op til hoveddøren. Der er allerede en, der brækker sig over i en busk. Folk stor i små grupper og drikker, snakker og ryger. Jeg kan ikke love, at det er lovligt det de ryger, men ja igen, det er Allan der holder festen, selvfølgelig er det ulovligt. Alkoholen er alligevel allerede ulovlig. Marcus og jeg udveksler et ser- du-også-det-her-rod-Allan-har-rodet-sig-ud-i-blik.

„Alex ih, hvor er jeg glad for at du kom, jeg troede næsten at du ville blive væk, fordi du ved sidste gang du var her..." udbryder Madison, og jeg afbryder hende hurtigt.

„Jaja, lad vær med at klø i såret tak" siger jeg. Hun er allerede fuld, alle her er allerede fulde. Hun griber fat om mig og bruger mig som støtte. Jeg kigger opgivende over på Marcus der bare griner. Han ved, at jeg for syge tæv af Hunter, seriøst hvorfor kan hun ikke bare lade mig være? Vi når hoveddøren, og jeg skynder mig over til en sofa for at smide Madison af. Hun skal ikke stoppe mig i at have det sjovt. Hun ligger fortabt på sofaen og rækker ud efter en flaske der ligger på gulvet.

„Hvad fanden har du gjort ved min pige?" spørger Hunter pludseligt, og jeg drejer forskrækket om på hælen. Han er også fuld, han er så fuld, at han begynder at kalde Madison sin pige, imens han har en pige på hver arm, der er godt i gang med at udforske ham. Jeg sukker og himler med øjnene. Idet jeg skal til at protestere overfor Hunter lander mit blik på Brooklyn. Hun står ude på dansegulvet sammen med Valerie. De danser, og drikker af deres plastik kopper. Jeg kan ikke finde Allan i nærheden af dem, hvilket er klogt af ham. Jeg skal til at gå over imod dem da Hunter spytter mig i panden.

„Hallååå? Hvad laver du med min pige?" råber han ind i mit ansigt.

„Bare tag hende" siger jeg opgivende og begynder at gå ud mod dansegulvet. Marcus kommer luntende efter mig med et smil på læben. Jeg kan altid regne med ham, det er rart...

På dybt vand || ✓Où les histoires vivent. Découvrez maintenant