Afsnit 42 ~ Alex

642 16 5
                                    

„Bare vær dig selv, så jeg lover jeg dig, at alle de bedste piger vil stå i kø for at blive din veninde" siger jeg og smiler til hende. Hendes øjne lyser op, og i et kort sekund troede jeg hun ville kysse mig, men i stedet sætter hun sig op. Jeg lukker stille øjnene, og sukker. Hvorfor Alex? Lad os bare håbe hun ikke kan læse tanker, ellers er du på røven Alex.

„Hvad nu?" spørger jeg og sætter mig op til hende. Hun smiler, og finder sin telefon frem.

„Har Julie sociale medier?" spørger hun, og jeg rynker brynene.

„Ja selvfølgelig har hun det" griner jeg.

„Kan du ikke lige finde hende?" spørger hun og rækker mig sin telefon. Okay hun er virkelig seriøs omkring hele den her jeg-vil-finde-en-god-veninde-ting. Jeg finder hende hurtigt alle Julies sociale medier, og også min egne. Jeg giver Brooklyn hendes telefon tilbage, og overvejer det Marcus sagde. Er det mon for tidligt at invitere hende med hjem.

„ Hey Brooklyn, kunne du tænke dig at komme med hjem til mig?" spørger jeg og bider mig let i underlæben. Hun lægger telefonen væk og smiler over til mig.

„Jo det kunne jeg da godt" siger hun og rejser sig op. Jeg rejser mig også op, og vi begynder at gå. Den overskuede grå himmel truer med regnvejr, imens Brooklyn løber forud som om solen skinner og intet kunne blive bedre. Jeg smiler for mig selv, hun er så kær.

„Tror du Julie ville kunne lide Valerie og omvendt? Så kunne vi have en lille veninde gruppe" siger Brooklyn pludselig og hopper på stedet.

„Det ved jeg ikke, men start du bare med at snakke med dem og se om de er noget for dig" siger jeg, og lunter op til hende. Jeg er virkelig glad for, at hun prøver at finde nogle venner, så længe det ikke begrænser min tid sammen med hende.

„God idé" siger hun med et smil. Jeg gengælder hendes smil.

„Har du egentlig andre venner end Marcus?" spørger hun, og mit smil falmer. Jeg kigger ned i jorden og går bare videre.

„Har du?" spørger hun igen. Jeg sukker.

„Jeg havde. Men fortiden er irrelevant" svarer jeg uden at løft blikket fra jorden, hun skal bare ikke blande sig i min fortid. Punktum...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Uha en slutning var...heheh
Spørgsmål: Hvornår starter i i skole igen?
Jeg starter i morgen:(

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now