Afsnit 15 ~ Brooklyn

772 24 0
                                    

Alex sidder lige i midten af klasselokalet og smiler. Hvor er jeg bare heldig, først støder jeg ind i Hunter og nu Alex. Jeg kan dog se at Madison sidder nede i hjørnet og filer sine negle, typisk.

„Meget flot Brooklyn, du kan sætte dig ned ved siden af Ethan" siger læren, og peger over på en lyshåret veltrænet dreng. Jeg nikker, og går ned imod ham. Jeg sætter mig ned og smiler.

„Ethan Alberg" siger han, og stikker hånden frem. Jeg tager den.

„Brooklyn Meyers" siger jeg, og han blinker til mig. Lige pludselig føler jeg det her ubehag sprede sig inden i mig. Hvorfor fik jeg ikke lov at side ved siden af Alex? Jeg kigger mig over skulderen, og ser ham iagttage mig. Jeg smiler mit jeg-ved-hvad-du-laver-smil, men han kigger ikke væk. Han lægger ikke skjul på at han er interesseret, det beundrer jeg ham for.

~~~~~~

Klokken ringer, og nu er det tid til spisefrikvarteret. Den værste tid på dagen når man er ny. Jeg kan ikke finde Alex, så jeg prøver at finde Hunter i stedet. Jeg tager noget mad, og kigger uoverskueligt ud over den propfyldte kantine. Jeg hopper forskrækket op da en hånd lander på min skulder.

„Kom, sæt dig sammen med mig" siger Hunter, og vi begynder at gå. Vi ankommer til hans plads, og jeg opdager at vi er inden i midten af kantinen ved de populæres bord. Jeg gisper, og står akavet ved siden af bordet. Hunter tager min hånd, og fører mig ned at sidde.

„Hvem fanden har du nu fanget Hunter? Du er med på at din kæreste får et flip når hun kommer ikke?" spørger en afroamerikansk pige. Jeg dykker ned i min mad, og prøver at lade som om jeg ikke er her.

„Rolig nu Quinn, det her er Brooklyn" siger han, og ligger en arm omkring mig. Jeg stivner, og smiler akavet til hende. Hun hæver det ene øjenbryn, og smiler tilbage.

„Hvor har du samlet hende op henne?" Han smiler tilfredst, og kysser mig i håret.

„Brooklyn her er min gamle barndoms ven fra Ohio, hun er lige flyttet her til" siger han, og smiler.

„Ja, det er min første dag her i dag" bekræfter jeg. Et skrig skærer igennem luften, og hele kantinen er stille. Stilethæle trapper ned i jorden hen til vores bord, og hele skolen kigger på mig og Hunter...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now