Afsnit 88 ~ Alex

575 19 9
                                    

Jeg rejser mig og lunter efter Brooklyn og Allan. Jeg skal alligevel samme vej, så hvorfor ikke tilslutte mig dem? Idet jeg kommer tæt nok på til at kunne høre, hvad de snakker om, stoppe Brooklyn op. Hun smiler skævt og får også Allan til at stoppe.

„Jeg skal lige noget, skal vi mødes til timen?" spørger hun Allan, som blot nikker og går sin vej. Kort efter begynder hun også at gå igen. Hvad skal hun? Jeg går efter hende ud på gangen, rundt om hjørnet og ind i et indhak. Hvad i himlens navn skal hun her? Hun tager fat i min arm og trækker mig ind til hende. Min puls stiger. Et smil på hendes læber afslører, at hun vidste jeg fulgte efter hende. Mine kinder bliver med et røde, og hendes smil bliver kun større.

„Jeg elsker dig kvajpande" hvisker hun og omfavner mine læber med hendes. Hendes varme går igennem mig idet hun åbner sin mund, og vi bliver til et menneske. Min tunge omfavner hendes kort, før hun afbryder kysset med et smil. Jeg ruller med mine øjne.

„Kan du ikke vente med at smile, til efter vi har kysset?" brokker jeg mig. Hun bryder ud i grin, og jeg beslutter mig for, at jeg nok ikke får et kys lige foreløbig.

„Jeg elsker dig" siger jeg og strammer mit greb om hende.

„Og jeg elsker dig" svarer hun og ligger sit hoved ind mod mit bryst.

~~~~~~

„Så du valgte at dukke op Mr. Brown, hvad skules æren?" spørger min lærer, idet jeg træder ind i lokalet. Mine kinder bliver med et knaldrøde og jeg smiler afværgende.

„Lad so bare fokusere på det positive, jeg er her nu" siger jeg og sætter mig ned bagerst i klassen, ved siden af Marcus. Han hæver et øjenbryn og dasker til mig.

„Skulle du lige have gang i Brook eller hvad?" hvisker han stille, med et smørret smil på læberne.

„Haha, hvor er du sjov" svarer jeg ironisk.

„Pas nu godt på denne, hun skulle nødigt løbe over til naboen" siger han nu med en mere seriøs tone. Jeg sukker og prøver ihærdigt at følge med i resten af timen. Men det eneste jeg kan tænke på, er at Brooklyn og Allan begge har matematik sammen lige nu. Marcus har hylet mig fuldstændigt ud af den med den kommentar. Brooklyn har dog lige sagt, at hun elsker mig, men man ved aldrig. Jeg ryster stille på mit hoved. Selvfølgelig vil Brooklyn ikke være mig utro, hun er ikke ligesom alle andre. Håber jeg...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Halløj jeg er tilbage! Jeg håber, at i har savnet mig! (Jeg har savnet jer)
Til dem, der ikke ved det, så har jeg været i Holland med min klasse hele denne uge, og det er grunden til, at jeg ikke har opdateret overhovedet. Jeg har ikke haft særlig godt net, og jeg har hygget mig med mine klasse kammerater, så jeg har ikke haft behov for at gemme mig i min telefon.

Hvis i ikke allerede ved det, så er jeg lige pt. igang med min nye historie. (Der kommer snart mere info i min info bog)
Jeg vil bare sige, at jeg glæder mig til at begynde at udgive den, da den er meget speciel for mig. Jeg håber, at i også glæder jer, og at i vil læse med til den tid!

Spørgsmål;
Hvad skal du i weekenden?
Har du nogensinde været i Holland?
Hvilken genre kan du bedst lige at skrive/læse?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now