Afsnit 52 ~ Alex

591 19 0
                                    

Mine øjne følger, hver en bevægelse Brooklyn laver, jeg var lige ved at rejse mig og løbe skrigene over til dem, da Allan kom og satte sig ned ved siden af hende. Jeg kan ikke hører, hvad de snakker om, men jeg kan se i Valeries blik, at han prøver at flirte med Brooklyn. Brooklyns blik virker dog skræmt, det er godt, det burde hun også være. Hun vender sig om mod mig og vores øjne mødes. Hun ser overrasket ud, og jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er på en god eller dårlig måde hun er det. Hun smiler ikke til mig, hun vender sig bare om igen til Valerie. Jeg indrømmer det, det gør ondt. Men hvis bare jeg kæmper hårdt nok skal jeg nok vinde hende, og denne gang taber jeg ikke.

~~~~~~

Jeg låser døren op og træder ind i huset. Der er stille. Jackson må stadig være i skole, eller også er han allerede taget på arbejde. Jeg smider min taske for enden af trappen og går over i køkkenet. En sms tikker ind og jeg finder min telefon frem for at læse den.

Fest hos the Saints i aften klokken 20, hvis ikke du ved, hvor det er, burde du ikke komme.

Sikke en sms, hvem mon har skrevet den. Allan. Jeg sukker og taster Marcus ́ nummer ind.

„Hey har du også lige fået beskeden?" spørger Marcus idet han tager den.

„Ja, skal vi bare mødes der klokken 19:59?" spørger jeg og han sukker.

„Dig og din jeg-skal-komme-til-tiden-besættelse." Jeg smiler for mig selv, han har ret. Jeg hader at komme for sent, men altså hellere komme for tidligt end for sent.

„Men ja, 19:59 it is" siger han og vi ligger på. Jeg åbner køleskabet og finder nogen bær og noget skyr frem til en lille snack. Jeg håber virkelig, at denne fest ikke går lige så katastrofalt som Hunters, men på den anden side så er det Allan der holder den, selvfølgelig går den i vasken. Jeg smiler ved tanken og går ovenpå for at gøre mig klar. Jeg har massere tid, måske jeg endda burde se en film. Jeg stiller mig over til vinduet og mit blik lander automatisk over på Brooklyn, som allerede står i vinduet og kigger over imod mig. Et lille smil former sig på mine læber ved tanken om, at hun kiggede over på mit vindue...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Eeeyy weekend og endnu et afsnit! (Som, hver evig eneste anden dag, men ja AHHA)
Sprøgsmål: Hvad tror i Allan har gjort, der for Alex til at hade ham så meget?
Endnu et spørgsmål: Vil du stemme på 'På dybt vand' til Danish Fiction Awards 2019?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now