Afsnit 7 ~ Brooklyn

1.1K 27 2
                                    

Jeg vågner næste morgen med et smil på læben. I dag er den dag jeg har tænkt mig at ringe til Alex, og invitere ham ud. Med mindre at han kommer mig i forkøbet, det håber jeg nu at han gør. Et kæmpe smil er plastret i fjæset på mig, og jeg har ingen mulighed for at fjerne det. Det er alt sammen Alex ́ værk, og jeg er ikke sikker på om det gør mig blød i knæene eller skræmt. Jeg rejser mig fra snegen, og går over til mit tøjskab. Jeg finder en stribet kroptop, en A-formet sort nederdel og en lyseblå cowboyjakke. Jeg tager det på, og går neden under.

„Brooklyn er du snart klar? Vi tager afsted nu" råber min mor ude for køkkenet. Jeg går ud til hende, og tager et æble.

„Jeg er klar" siger jeg, og smiler. Hun stikker hovedet ud af køleskabet, og lukker det. Hun smiler stort, og omfavner mig.

„Godmorgen solstråle" siger hun, og trykker mig ind til sig.

„Godmorgen mor, er alt vel?" spørger jeg, og trækker mig fra krammet.

„Jeg savner bare Addy" siger hun, og snøfter. Jeg tørrer hendes tåre væk, og ligger en hånd på hendes skulder.

„De smutter på et eller andet tidspunkt." Vi griner begge højlydt over min konstatering, og tager afsted for at købe møbler.

~~~~~~

Vi befinder os in the middle of no were inden i en gigantisk Ikea. Jeg kigger forvirret ned på kortet over bygningen, og bagefter op på skiltet der hænger ned fra loftet. Mor er gået på jagt efter en medarbejder til at hjælpe os. Altså man skulle tro at vi ikke boede i USA, men at vi var turister. Jeg ler lidt af tanken, og fokuser så på kortet igen. Kortet siger at vi står i badeværelsesafdelingen, men skiltet der hænger ned fra loftet siger at vi er i spejle afdelingen, og jeg kan hverken se spejle eller toiletter.

„Åh se skat! Nu kommer der en og hjælper os" udbryder mor, da hun kommer over imod mig med en medarbejder i hælende. Jeg ruller med øjnene, det var derfor det tog så lang tid. Hun skulle absolut finde den yngste og flotteste medarbejder i hele butikken.

„Gudskelov" siger jeg, og himler med øjnene. Hun smiler stort, og blinker til mig...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now