Afsnit 71 ~ Brooklyn

495 17 0
                                    

EN MÅNED SENERE

Det er nytårsaften i aften, og gæt, hvem der ikke glæder sig. Lige præcis. Mig. Det bliver et helvede. Jeg skal selvfølgelig gøre mig klar hjemme hos Valerie og Allan, vi er blevet en lille trekløver. Lad vær med at spørg, hvordan Allan er kommet med i venskabet, det er han bare... Marcus har fået det bedre. Han er kommet hjem fra hospitalet, men han er stadig ikke sådan 100% tilbage i skolen endnu. Han kommer kun, i de timer han har sammen med Alex, hvilket jeg tror er med vilje. Noget er sket imellem dem, i den tid han har været på hospitalet. De er blevet tættere. Alex er næsten altid hjemme hos ham for at se, hvordan han har det og så videre. Angående Alex og mig, så har vi det rigtig godt for tiden. Han kommer faktisk og henter mig, så vi kan følges sammen over til festen. Altså nytårsfesten, Hunter holder den for hele gymnasiet, så alle har mulighed for at komme. Det er meget godt gjort af Hunter i forhold til, hvem han jo er.

„Nå er kæresten har snart?" spørger Allan og klasker mig i numsen. Jeg sætter mig op på køkkenbordet, og han stiller sig imellem mine ben.

„Allan vi du virkelig have den her diskussion igen?" spørger jeg ham med et smil. Allan og jeg er blevet virkelig gode venner, måske lidt for gode venner. Det er der i hvert fad nogen der mener, host host, Valerie. Han nikker ivrigt og et suk undslipper mine læber.

„Alex og jeg er ikke kærester, vi er gode venner" siger jeg og hans øjenbryn flyver helt op i panden på ham.

„I er mere en bare gode venner, i er i hvert fald flirts" udbryder han, og to røde plamager dukker op på mine kinder.

„Kæresten er her, gør ham ikke jaloux" råber Valerie og jeg løber ivrigt hen for at åbne døren for ham. Et skævt smil er plastret i hans ansigt, idet han ser, at det er mig der åbner døren. Hans smilehuller kommer til syne, og mit hjerte gisper næsten for at få vejret.

„Skal vi ikke se at komme afsted turtelduer?" spørger Valerie og går forbi os.

„Man er da ikke i tvivl om, hvem i skal kysse til midnat" griner Allan, og giver sin søster en highfive. Mine kinder bliver helt røde, og Alex klør sig lidt i nakken. Vi er gået lidt i stå i vores samtale om os...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Ja jeg magtede ikke at skrive om jul, så vi sprang lige en måned over hehe!
Der var mange der var ivrige efter endnu et afsnit i dag, så selvfølgelig for i et! :))
Jeg elsker jer, og i elsker mig, livet er skønt! ;)
Spørgsmål; Hvad skal du lave i weekenden?
Btw; God weekend allesammen!!

På dybt vand || ✓Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora