Afsnit 73 ~ Brooklyn

530 17 2
                                    

Alex ́ læber er få centimeter fra mit venstre øre. Idet han slipper et stille suk, gyser hele min krop.

„Skal vi ikke danse?" hvisker han. Et smil klistrer sig fast på mine læber, og jeg bider mig let i underlæben.

„Jo" svarer jeg, næsten i et gisp. 3-1. Han tager fat i min hånd og trækker mig med ud på dansegulvet. Hans hænder ligger blidt i mine imens vi danser i takt til musikken. Mine øjne hviler på Valerie og Allan der står og danser sammen med en anden pige og dreng. Jeg er ikke sikker på, hvem det er, jeg har i hvert fald aldrig set dem før. Men det ser ud som om, at Valerie og Allan er bekendte med dem.

„Skal vi gå et andet sted hen?" spørger han pludselig højt for at overdøve musikken. Jeg retter min opmærksomhed til ham, og smiler stille.

„Jo lad os det" råber jeg igen. Han slipper min højre hånd, imens hans højre hånd hiver mig frem med ham. Han kanter sig rundt om folk. Han hilser til et par stykker som han kender, og undskylder overfor de mennesker han ved et uheld rammer. Han styrer direkte mod toilettet, og en elektrisk følelse går igennem hele min krop. Folk omkring os begynder at tælle ned fra ti. Jeg ved lige præcis, hvad Alex har tænkt sig, og det skræmmer mig ikke. Det skræmmer mig, at det ikke skræmmer mig. Vi er blevet virkelig tætte. Det kan jeg godt lide.

„10, 9, 8" råber folk i kor med hævede glas, imens de kigger forventningsfuldt ud på den sorte himmel, der snart bliver fyldt med farver.

„7, 6, 5" bliver de ved. Alex har ingen intention om at stoppe. Han har et mål, og det er badeværelset.

„4, 3, 2!" Vi når toilettet og Alex svinger mig op på håndvasken og presser sine læber imod mine idet folk begynder at huje og klappe. Jeg gengælder hans kys, og lukker ham ind. Hans tunge omfavner blidt min mund, og en varme spreder sig igennem hele min krop. Efter, hvad der føles som 20 dejlige minutter trækker Alex sig fra kysset med et smil. Hans hænder ligger sig blidt på mine kinder og hans pande ligger sig imod min. Hans smilehuller kommer til syne og hans øjne stråler af glæde.

„Du ved godt, hvad det her betyder, ikke?" spørger jeg med et smil, og han nikker...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Så er det søndag igen.... jeg hader søndage. Men jeg skal i biffen i dag og shoppe med min veninde, så det glæder jeg mig til!
Jeg glæder mig dog ikke til skole i morgen... min lærer er gravid, så det er hendes sidste uge, og efter det skal vi have vikar resten af skoleåret... rip mig!
Men HALLÅ det er snart vinterferie YAYAYYA!!
Oggg der kommer endnu et afsnit op senere! Elsk mig lige! <3

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now