Afsnit 47 ~ Brooklyn

553 18 0
                                    

Han kigger forvirret på mig, men jeg har ingen sympati. Jeg ved udmærket godt, hvem det er, jeg vil bare vide, hvad han er til Alex.

„Det er min bror, Jackson" siger han forvirret, og jeg synker. Det mener han bare ikke. Endnu en tåre glider ned over min kind. Alex træder et skridt tættere på, og min hånd flyver op som at signalere ham til at stoppe. Jeg vender mig op og går over til vinduet.

„Hvad så Brooklyn, har han gjort dig noget?" spørger han alvorligt, og et ironisk grin undslipper mig. Han kommer tættere på.

„Har han Brooklyn?" insistere han, og jeg vender mig om sådan så vi får øjenkontakt.

„Fysisk? Nej. Psykisk? Nej. Har han såret nogen jeg holder af? Ja. Fucking. Ja." spytter jeg, og mit syn bliver helt sløret. Alex kigger stadig bare forvirret på mig.

„Jeg ved ikke om navnet Addy virker bekendt" siger jeg spydigt, og hans blik lyser op.

„Jo, Addy Meyers er den pige der lige har slået op med Jackson." Hans øjne bliver store.

„Vent. Addy Meyers, Brooklyn Meyers. Er i søskende?" spørger han så, og jeg nikker.

„Lige præcis. Jeg kan ikke holde ud at være i det samme hus som den idiot bor i. Vi ses måske i skolen" siger jeg og går henimod døren.

„Vent Brooklyn, hvis det var Addy der slog op, hvorfor er du så sur på ham?" Jeg vender mig om og kigger på ham. Er han seriøst så dum? Jeg sukker.

„Addy slog ikke op med ham uden grund, hun elsker ham stadig. Men hun kunne ikke se igennem fingrerene med, at han havde været i seng med en anden, fordi hun ikke var klar. Det er simpelthen for respektløst" siger jeg og himler med øjnene. Han står bare helt stille, og suger alle informationerne til sig. En tåre triller stille ned ad hans kind, som i et desperat forsøg på at have medfølelse. Jaja, min bare røv, sikke en god skuespiller.

„Vi ses" siger jeg og går min vej. Denne gang hverken stopper han mig eller følger efter mig. Jeg har simpelthen fået nok...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now