Afsnit 75 ~ Brooklyn

540 16 2
                                    

Jeg står på dansegulvet ved siden af Alex, Allan og Valerie. Vi har danset i omkring 30 minutter uden at stoppe, og jeg er lige ved at falde om. Jeg er helt træt og udkørt. Jeg stopper op og stiler mig på tær, så jeg kan nå Alex ́ ører.

„Jeg går lige ud og tager lidt og drikke" siger jeg forpustet, og han kigger forvirret på mig.

„Er du danset helt færdig?" spørger han stille, men højt nok til, at jeg kan hører det over musikken. Vi står helt nede bag ved, så langt væk fra højtalerne. Hunter har en ting med at skrue helt vildt højt op for musikken og så stille sig lige foran højtaleren og danse.

„Ja" svarer jeg og stiller mig ned på flad fod igen. Han tager fat i min hånd og følger efter mig. Jeg prøver at kante mig igennem alle de svedige og fulde teenagere hen til tag selv baren. Ethan står bag baren og rydder op efter alt den rod folk har lavet i løbet af aftenen. Han smiler idet han ser mig, og ligger alt han har i hænderne fra sig.

„Hvad så skal i have noget at drikke?" spørger han med et glimt i øjet og kigger forventningsfuldt på os begge.

„Ja, kan du ikke skaffe os to glas vand?" spørger jeg bedende, og fletter mine fingre ind i Alex ́. Han ligger sin ene arm om mit liv og kysser mig blidt i håret. Tag selv baren står oppe meget tæt på højtalerne, så det er svært at hører, hvad folk siger. Ethan rækker os to plastik glas med vand i. Jeg tager imod dem og nikker taknemmeligt til ham. Jeg drejer om på hælen og sætter afsted mod en ledig sofa i den anden ende af dansegulvet. Vi sætter os ned og jeg bæller hurtigt alt mit vand. Alex smiler imens han studerer mig. Jeg rynker forvirret mine øjenbryn.

„Hvad så?" råber jeg over musikken. Jeg er ikke sikker på om han hørte mig, for han bliver ved med at studerer mig med et smil. Han finder hurtigt sin mobil frem og peger ned på den. Jeg går ud fra, at han mener at han vil sms ́e mig, så jeg finder også min mobil.

Vil du med til Thailand?

Jeg læser beskeden igennem flere gang. Er han seriøs? Jeg kigger forvirret op på ham. Han smiler bare afventende. Jeg rykker mig over til ham og læner mig ind til ham.

„Mener du det?" spørger jeg stille ud fra hans ører.

„Hell ja, februar, er du på?" svarer han, et smil breder sig på mit ansigt.

„Jeg er på" svarer jeg og kysser blidt hans læber...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Jeg har haft en lang dag i skolen i dag... og nu skal jeg hjem og lave lektier... HJÆLP!
Spørgsmål: Får du tit lektier for?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now