Afsnit 48 ~ Alex

573 16 0
                                    

Jeg stiller mig over til mit vindue og studerer Brooklyn imens hun løber grædende hjem. Jackson havde slet ikke fortalt mig om noget af det Brooklyn lige sagde. Gad vide om han holdte det fra mig, sådan så jeg ikke ville kigge dømmende på ham. Han har ingen idé om hvor pist jeg er. Han virker virkelig ikke typen, der er utro. Og så lige på Brooklyns storesøster, hvorfor? Mor kommer ind og kigger bekymret på mig.

„Hvad er der sket?" sørger hun, og jeg vender mig om mod hende, med en ubeskrivelig vrede malet i ansigtet. Hun bliver overrasket da hun ser min vrede.

„Har Brooklyn gjort noget?" spørger hun så stille. Jeg kan mærke på hende, at hun helst ikke vil nedgøre Brooklyn, medmindre hun har gjort noget forkert, så hvis nu hun ikke have, hvilket jo er situationen, så vil hun helst ikke allerede dømme hende. Jeg ryster let på mit hoved, og hun rynker sine øjenbryn.

„Hvad så?" Jeg løfter blikket til hendes og skuler til hende.

„Din ældste søn er skurken her, han er grunden til at hun gik" spytter jeg, og hun rynker kun sine øjenbryn endnu mere.

„Men hun græd? Og hun er da først lige flyttet til? Hvordan kan Jackson allerede nå at gøre hende så ondt?" spørger hun forvirret. Jeg sukker og tager fat i hendes skuldre.

„Det er ikke Brooklyn, men Addy han har været en nar over for" siger jeg surt og går så med rasende skridt hen til Jacksons værelse. Jeg banker tre hårde slag på døren og går så ind. Han skal ikke give mig tilladelse, jeg kan gå ind når jeg vil. Han kigger opgivende hen på mig og sukker.

„HVORDAN FANDEN KUNNE DU FINDE PÅ DET??" råber jeg og løber over imod ham. Han kigger forvirret og skræmt på mig på en gang. Jeg overfalder ham og river ham i håret.

„HVORFOR?" Jeg græder nu. Mor kommer ind og trækker mig væk fra ham. Han kigger stadig totalt forvirret og skræmt over på mig.

„Hvad sker der?" spørger han så, og jeg sværger jeg har lyst til at rive hans iskolde hjerte ud...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Eehh den så i ikke komme var? AHHAHA!
Spørgsmål: Hvem kan du bedst lide, Brooklyn eller Alex?
Endnu et spørgsmål: Glæder i jer til, at det bliver weekend igen? Hahah (jeg gør)

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now