Afsnit 43 ~ Brooklyn

593 14 0
                                    

Han åbner stille døren og træder ind i huset. Gad vide om der er nogen i huset han helst ikke vil have ser os. Jeg skubber tanken væk og følger efter ham. Varmen omfavner mig idet jeg træder ind og duften af kanel fylder luften. Alex bander stiller for sig selv imens han tager sit overtøj af. En dame kommer ud i gangen til os og smiler til Alex, jeg tror ikke hun ser mig. Jeg tager mine sko af og hænger min jakke op på en knage. Mit blik vandrer hen over omgivelserne og lander igen på damen der nu kigger på mig med et kæmpe smil.

„Hej?" siger jeg stille, og Alex hopper forskrækket op. Jeg tror ikke han havde set damen, der nok er hans mor.

„Hej, jeg er Petra Alex ́ mor" siger hun og stikker sin hånd ud i luften imellem os. Jeg tager imod den, og hun ryster min hånd let med et fast greb.

„Brooklyn, jeg er ven af Alex" siger jeg, og hun hæver sine øjenbryn og nikker. Alex kigger over på mig, han smiler. Det er dejligt at se hans smil, jeg var ærligt lidt bange for at han ville blive fornærmet over, at jeg kaldte ham min ven, ikke fordi vi kan kalde os andet. Vi er ikke kærester, men på den anden side er vi lidt mere end venner.

„Dejligt at møde dig, vil du have noget at drikke, eller spise?" spørger hun, og begynder at gå.

„Øhm jo tak, vand vil være dejligt" svarer jeg og følger efter hende. Alex kommer bag mig og lægger sine arme rundt om mig.

„Du skal ikke fortælle hende eller nogen andre i dette hus hvad vi har lavet sammen, okay?" hvisker han, og kysser min øreflip. Jeg smiler for mig selv, det er fair nok, han er en dreng.

„Skal jeg nok" hvisker jeg tilbage, og han slipper mig. Jeg går helt hen til Petra, og tager imod mit glas vand.

„Vil du have noget?" spørger hun og kigger over på Alex, han ryster let på sit hoved.

„Nej tak. Brooklyn og jeg går op på mit værelse" siger han, drejer om på hælen og begynder at gå. Jeg smiler som tak til Petra og går så med hurtige skridt med Alex. Så har jeg mødt hans mor, tjek...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now