Afsnit 91 ~ Brooklyn

595 17 23
                                    

Jeg kaster mig i sengen med et smil. Jeg havde aldrig troet, at mit liv her i Florida ville blive så godt. Jeg ruller rundt i lagnerne og snuser Alex ́ duft til mig. Mit statiske hår for mig modvilligt til at rejse mig op. Jeg tager nogle tunge skridt over til vinduet og kigger ud. Jeg kan se lige ind på mit værelse, på den anden side af vejen. Et smil bryder frem på mine læber idet to hænder lander på mine hofter. Et fugtigt kys planter sig på min ene kind.

„Har du valgt film smukke?" spørger han. Jeg vender mig om, så jeg kan omfavne ham.

„Så langt er jeg ikke noget endnu" griner jeg. Han gener mig hen til sengen, og jeg begynder med det samme at gå i snacksne. Han har købt hindbær, lakrids og chili chips. Mine tre yndlingssnacks. Mit blik løber hen over bakken med snacksne og standser bræt op, idet jeg ser det. Der ligger to store, røde og saftige jordbær inden i midten. Jeg smiler og mit blik vandrer op af Alex, der står forventningsfuld og venter på min reaktion.

„Altså kan det blive pinligere?" spørger jeg halvt kvalt af et grin. Han sætter sig ned ved siden af mig og tager min hånd i sin.

„Det er en af de mange ting jeg elsker dig for" siger han med et smil, og mine kinder bliver med et røde. Efter vi blev rigtig tætte, fortalte jeg ham hele situationen med de klamme jordbær nede i supermarked. Det var nok noget af det mest pinlige at indrømme.

„Lad os se film" udbryder jeg desperat efter at skifte emne. Man skulle tro, at jeg ville være sådan en håbløs romantiker. Men altså jeg er ikke rigtig typen, der tror på kærlighed. Det virker bare for sukkersødt og urealistisk. Nu har jeg det, så så urealistisk er det vel ikke. Jeg mener bare, at det gælder om at finde den rigtige.

„Okay, er du til komedie eller action i dag?" spørger han og tænder for fjernsynet.

„Komedie, sådan en man hyler over, så morsom er den" beordre jeg. Han kigger skeptisk igennem Netflix med en rynke mellem brynene. Min telefon begynder med et at skrige, og jeg hopper nærmest ud af sengen, så chokeret bliver jeg. Jeg finder den frem fra min lomme og kigger på displayet. Det er min mor. Jeg for en bekymret rynke i panden og tager telefonen.

„Hej mor" siger jeg og rejser mig fra sengen. Jeg går over til vinduet og kigger over på mit hus.

„Åh min lille solstråle" gisper hun pludselig, og en ubehagelig følelse strømmer igennem mig.

„Hvad er der sket?" spørger jeg bekymret og vender mig om mod Alex, der med det samme farer op og går hen til mig.

„Det....du ved.....jeg havde bare ikke....åh Brooklyn" hulker hun. Nu er jeg for alvor bange. Alex griber ud efter min hånd, og jeg tager imod den med et klem.

„Mor, hvad er der sket?" spørger jeg mere bestemt denne gang.

„Skat, du bliver nød til at komme hjem, vi tager til New York." Jeg gisper, og en tåre triller ned ad min kind. Denne reaktion fra hende plus den spontane tur til New York kan kun betyde en ting...

„Addy er død" siger hun pludselig, og alt ramler sammen for mig. Jeg taber telefonen og næsten mig selv. Alex griber mig heldigvis. Jeg græder som en ustyrlig baby ind i hans skulder. Hans stærke arme er det eneste, der holder mig i et stykke. Han kysser mig på kinden og aer mig i håret.

„Det hele skal nok gå" siger han stille, imens jeg skriger. Hvordan kan han være så rolig? Det kan han overhoved ikke tillade sig.

„Jeg elsker dig, og jeg lover dig, du kommer igennem det her." Nu har jeg bare lyst til at slå ham. Mit liv er ovre. Jeg kan ikke miste endnu en...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Sååååååå, dette afsnit var faktisk meget sjovt at skrive! Endelig sker der noget, am I right? Men stadig lidt trist. Jeg har dog siden december, tror jeg, vidst at Addy skulle dø i slutningen. Så here you go guys! Dødsfald, dem elsker vi alle! Og når Brooklyn siger "Jeg kan ikke miste endnu en" så får i selvfølgelig at vide senere, hvad hun mener. I behøver ikke spørge, det er med vilje hahah.

Nå men denne historie har ramt 10K! Det er jo for sindsygt venner! Jeg er så mega beæret og taknemmelig, og jeg håber sådan, at i vil tage lige så godt imod min kommende historie 'Vamp High', som i øvrigt snart kommer ud!!! Jeg regner med at intro kapitlet dims kommer ud cirka et par dage efter, at denne er slut. 'Vamp High' er btw; en historie, som jeg har tænkt mig at skrive meget af, før jeg begynder at ligge ud, hvilket vil sige, at der kommer et skema til den. Sådan f.eks. at der kommer et kapitel ud, hver mandag og fredag eller sådan noget. Men 10K, hvor er det vildt. Tak for jeres støtte!!<3

Nå men jeg vil smutte nu heheh, skal jo skrive videre ;)

Spørgsmål;
Havde du set den komme, at Addy døde?
#HvemErHellerIkkeKlarTilSkoleIMorgen?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now