Afsnit 78 ~ Alex

526 17 8
                                    

Jeg sidder på en stol længere henne i det ene hjørne og studere Brooklyn. Jeg kan ikke se, hvad det er hun ikke vil fortælle mig. Jeg sukker og tager en tår af mit vand. Hun står lige nu og danser sammen med Valerie og Allan. Jeg er glad for, at hun er kommet godt ud af det med dem. Eller jeg er nok mest glad på deres vegne. Det var ligesom dem, der ingen venner havde. Brooklyn kunne nemt have fået nogen andre, men hun valgte dem, hvilket også er 100% okay.

„Hey Alex, du burde tage dig af din kæreste. Hun er ikke så god til shots, det var så lidt" siger Hunter pludselig og jeg kigger forvirret over på ham. Han nikker blot imod Brooklyn og tager en tår af sin drink. Jeg drejer mit hoved og opdager, at Brooklyn er på vej mod hoveddøren. Jeg rejser mig og går med det samme over imod hende. Hvorfor ville Hunter give hende shots når det påvirker hende så meget? Han er jo ikke rigtigt klog!

„Hey badboy, hvor skal du hen?" er der en der spørger mig. Jeg ignorerer personen. Jeg skal sørge for, at Brooklyn ikke kommer noget til. Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis Brooklyn kom noget til, og jeg skulle sidde at se på. Uden at kunne hjælpe. Jeg hader at være hjælpeløs. Det er også derfor jeg gerne vil blive læge.

„Brook! Se dig for!" råber jeg og griber fat i hendes arm. Hun kigger forvirret op på mig.

„Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, hvis du kommer noget til. Okay?" spørger jeg. Jeg prøver at holde øjenkontakten med hende, men hendes øjne kører rundt. Jeg trækker hende ind i et kram.

„Jeg slipper dig aldrig, det håber jeg du ved" hvisker jeg og kysser hende blidt på panden. Han svarer ikke. Men det fint. Hun er pisse stiv, så det ville alligevel ikke være klogt det der kom ud...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Så er det sgu vinterferie, ja tjaaak!!
Btw undskyld for inaktiviteten!! :((

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now