Afsnit 21 ~ Brooklyn

755 20 0
                                    

Der sidder han med Madison på sit skød og hendes patter helt oppe i næsen. Tårerne presser sig på, men jeg prøver at holde dem tilbage. Han kigger på mig, hans dejlige fortryllende lysegrå øjne er fæstnede til min krop. Og ikke hende. Gudskelov. Jeg smiler stort, og tager min jakke af. Jeg vinker ikke til ham, jeg viser ham ikke at jeg har set ham. Jeg lades bare som om han ikke er der. Hunter kommer over til mig, og tager min jakke. Han hænger den op på en knage over ved en dør som jeg går ud fra går ud til gæstetoilettet. Han giver mig et glas med en mærkelig klar væske i. Jeg kigger underligt på væsken, og han smiler.

„Det er Asti, rolig nu jeg prøver ikke at kidnappe dig" siger han venligt, og ligger en hånd på min talje. Jeg har mest af alt lyst til at slå ham, og gå min vej. Men jeg lader ham holder mig, fordi jeg ved Alex stadig kigger. Jeg kan mærke hans blik, hans ånde, hans grådighed som stod han lige bag mig.

„Kom jeg tror de andre skal til at lege flaskehalsen peger på" siger Hunter, og fører mig over imod de andre der havde samlet sig om sofabordet hvor der lå en tom Asti flaske.

„Ja de var ret grådige, jeg fik kun lige lov til at få et ekstra glas til dig" hvisker han, og sætter sig ned ved siden af en lyshåret dreng med grønne øjne.

„Brooklyn" siger jeg, og stikker min hånd ned til ham. Han kigger op og smiler når hans øjne møder mine.

„Hej Brooklyn dejligt at møde dig, jeg hedder Daniel" siger han, og jeg sætter mig ned ved siden af ham. Han er flot, men det er stadig Alex jeg vil have. Han ser dog ud til at hygge sig godt med sit sæt patter og dumhed. Jeg smiler, og griner med de rigtige steder og prøver mest af alt bare at glide ind og blive usynlig.

„Når Brooklyn, vil du have æren af at snurrer flasken?" spørger Hunter, jeg kigger forbavset på ham. Han nikker blot mod flasken og smiler. Jeg tager fat op flaskens hals, og drejer den så rundt. Jeg krydser alt hvad jeg har at den for guds skyld ikke lander på Alex. Flasken stopper, og jeg kigger fortabt på den...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now