Afsnit 59 ~ Brooklyn

550 17 0
                                    

„Min livret er lassange" svarer jeg, og nu er det hans tur til at smile.

„Det er også min" svarer han. En tåre triller ned ad min kind og han rynker brynene. Det, at han vil lærer mig at kende bare fordi, at jeg siger til ham, at det er for tidligt at starte et forhold når vi ikke engang kender hinanden, viser mig, hvor meget han egentlig vil mig.

„Hvad nu?" spørger han bekymret, og jeg prøver at smile igennem alle mine tårer der nu triller ned ad mine kinder i lange baner.

„Ikke noget. Det er bare... sødt" siger jeg stille og kigger ned i jorden. Jeg har ikke rigtig før nu opdaget hvor akavet det egentlig er at stå her og snakke med ham. Jeg har været alt for opslugt af ham alle de andre gange, hvor jeg nu føler mig nøgen som jeg står og giver ham et stykke af mit hjerte. Han smiler og trækker mig med over til en bænk, så vi kan sidde ned. Regnen er så småt ved at stilne af, ikke fordi den har været særlig kraftig. Luften er fugtig og kold. Jeg burde have taget en jakke med, men jeg var alt for opslugt af at løbe fra ham. Jeg hviler mit blik på ham. Han har heller ikke en jakke.

„Fryser du?" spørger han idet vi sætter os ned på bænken. Jeg har aldrig fattet hvordan drenge bare kan se når man fryser. Det er jo ikke fordi jeg sidder og ryster. Mon han kan læse mine tanker? Jeg nikker let, det er jo ikke fordi han kan gøre noget ved det. Han sukker sådan et altså-Brooklyn-du-skal-se-at-tage-noget-mere-tøj-på-suk, og jeg smiler. Han trækker mig ind til sig, og varmen fra hans krop breder sig inden i mig.

„Dig og Addy, i er meget i tætte er i ikke?" spørger han så.

„Jo, det har vi altid været. Hvad med dig og ham der?" spørger jeg med afsky da jeg skal til at sige Jacksons navn. Han griner, og mit hoved hopper med hans grin.

„Nej, jeg har aldrig kunnet lide den nar" siger han, og nu griner jeg også...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Sorry forsinkelsen magtede bare ikke ligge det op...jeg lider af lørdags dovenhed...
(Btw; jeg har aldrig hadet noget, jeg har skrevet så meget, som jeg hader dette afsnit, sååå enjoy!)

Husk også, at xlesterrx har startet The Danish Fiction Awards 2019, og nomineringerne begynder i morgen!!!! (Inde på hendes profil)
Det ville selvfølgelig gøre mig glad, hvis i gad stemme på mig, men jeg vil bare gerne have, at i stemmer på nogle AHHAHA! (Sådan så det bliver mere udbredt og sådan ja!)

Hav en god lørdag, vi ses i morgen til afsnit 60 ehehehe!!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now