Afsnit 55 ~ Brooklyn

588 15 0
                                    

Mit blik lander på Alex, han står over i et hjørne med tungen nede i en eller anden piges hals. Normalt ville det såre mig. Det sårer mig også. Men ja, det gør mig mest af alt sur. Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor jeg har ham, eller hvad han mener vi er. Jeg vil hellere ligne en idiot, der fladt for en player, eller hvad han er, i stedet for at få det forhold Hunter og Madison har. Æv nej tak. Alex skubber pigen væk, og giver hende en lussing. Okay enten så har de noget fortid, eller også så ville han ikke have det kys. Hans øjne møder straks mine, og jeg vender mig om. Han skal ikke vide, at jeg så det. Valerie danser og hopper så meget, at hendes drik snart falder overbords. Jeg vender mit blik over imod Alex igen. Han kigger stadig på mig, imens pigen sidder på hans skød og råber ad ham. På den ene side har jeg ondt af ham, det så ikke ud som om han bad om det kys, og jeg tror bare, at det var hans måde at reagere på. Men på den anden side, så gav han hende en lussing, det kan man ikke tillade sig lige meget, hvilken situation man står i. Nu er det hendes tur til at give ham en lussing. Hans øjne er helt røde og våde. Jeg har lyst til at gå derover og rive i hendes hår, man skal ikke såre min Alex. Jeg ryster stille på mit hoved, og en kraftig vind tager fat i mit hår. Et skrig border igennem luften og en smerte jager igennem mit ben.

„Brooklyn hvad laver du?" udbryder Alex, og jeg spærre mine øjne op. Jeg står med en stor tot blondt hår i den ene hånd. Jeg tager mig til mit ben, hun må have jaget sin hæl ind i det. Fair nok, jeg står med hendes hår, men stadig, av bitch. Pigen løber grædende væk, og jeg har mest af alt lyst til at falde sammen på gulvet. Uden at kigge over på Alex drejer jeg om på hælen og begynder at danse og drikke videre sammen med Valerie som om intet er hent. Jeg lægger først nu mærke til, at alle er stoppet op, og alles øjne hviler på mig...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Hejsaaa jeg håber i kunne lide dette afsnit, ejhe det er et af mine personlige favoritter!!
Jeg vil også gerne lige sige mega mane gange tak for at i kan lide denne historie, i går ramte jeg nemlig 1k læsere! TAK!
Men NUU skal jeg lave lektierne, øv..vil hellere skrive...men ja bye! Vi ses i morgen!
Sprøgsmål: Har du lektier for fortiden?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now