Afsnit 39 ~ Brooklyn

619 19 0
                                    

Jeg kan allerede se det for mig, de mange pyjamas partys, de lange snakke om drenge, de mange grineflip og de mange grædeudfald. Jeg kan slet ikke vente! Det er tid til frokost, og tid til virkelig at se, hvem folk er. Jeg har hele dagen været stille og bare hørt på andre snakke. Der er ikke nogen der interesserer mig indtil videre. Jeg sætter mig ved et tomt bord inde i kantinen og begynder at spise. Jeg kigger rundt i lokalet, sluger alle samtaler. Så der, ud af det blå dukker den her pige op. hun sidder helt alene ved et bord cirka 5 borde væk. Hun har langt sort hår, og make-up på. Ikke grim make-up men helt perfekt make-up. Hun ser ud til at være veninde materiale. Jeg smiler for mig selv, måske det ikke bliver så svært alligevel. Jeg tager en tår af min drikke dunk da Alex og Marcus kommer og sætter sig ved bordet. Jeg smiler kort til dem, men fjerner ikke mine øjne fra pigen.

„Hej, må vi sidde her?" spørger Alex, og jeg nikker bare fraværende.

„Hvem er det der?" spørger jeg og nikker over imod pigen. Alex sukker, og Marcus gisper. Hvad nu, har jeg lige valgt outsideren eller hvad?

„Det er Valerie Saint, bare lad hende være" siger Marcus, og jeg kigger straks over på ham.

„Hvad er der galt med hende?" spørger jeg med en vrede i stemmen. Som om hun allerede er min bedste veninde, og jeg skal beskytte hende.

„Der er ikke noget galt med hende, jeg tror faktisk hun vil være god som en veninde" kommer det fra Alex, og jeg smiler over mod ham.

„Mener du det, eller siger du det bare for at gøre mig glad?" spørger jeg, og han smiler. Hans smilehuller kommer til syne. Jeg kan ikke trække vejret, han er simpelthen for lækker.

„Jeg mener det, prøv at gå over og snak med hende" siger han så.

„Nej, jeg snakker med hende i morgen. Har hun nogen sociale medier sådan så jeg kan tjekke hende ud?" spørger jeg og kigger tilbage på Marcus. Han ryster på sit hoved, og jeg sukker.

„Okay jamen så gør vi det bare på den gammeldags måde" siger jeg og rejser mig op, for kun at sætte mig ned igen med åben mund. Hvad skete der lige?..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Hvad tror i der kommer til at ske?? Læs med i morgen for at finde ud af det!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now