Afsnit 66 ~ Alex

525 16 0
                                    

Jeg lukker stille øjnene i få sekunder. Jeg er træt. Jeg har kun fået omkring 1 times søvn i nat. Jeg træder ned i et lille hul og åbner øjnene. Jeg kigger opgivende ned på min fod.

„Helt ærligt Noah, trådte jeg lige i din lort?" spørger jeg opgivende Noah. Jeg ved godt, at han er en hund, og at han ikke kan svarer mig. Men jeg er rimelig sikker på, at han kan forstå mig.

„Det tænkte jeg nok" siger jeg irriteret, imens jeg prøver at tørre lorten af i græsset. Vi er heldigvis ikke så langt fra huset. Jeg sætter farten op og lunter næsten de sidste 20 meter hen til huset. Jeg låser døren op og trykker det tunge og kolde sølvhåndtag ned.

„Velkommen hjem, der er mad om lidt" siger min mor, idet jeg træder ind af døren.

„Tak, jeg vasker lige min sko. Jeg trådte i Noahs lort. Igen" siger jeg og går ud i bryggerset sammen med Noah.

„Slem hund Noah. Det er altså meningen, at du skal give mig en heads-up på det shit der" brokker jeg mig og begynder at vaske min sko. Heldigvis er det kun den ene, der er blevet beskidt.

„Der er mad!" Jeg ligger skoen fra mig og sætter mig ud til middags bordet. Duften af sovs, kartofler og kød omfavner min næse, og får min mund til at løbe i vand. Jeg tager noget mad og begynder at spise, uden at vente på de andre.

„Vi har en lille god nyhed til jer" siger min mor pludselig men et smil.

„Hvad så?" spørger Jackson flabet og kigger ikke engang op fra sin mad. Jeg der imod kigger spændt op på mine forældre og har for længst glemt om maden.

„Vi skal ud at rejse til februar" siger de i kor og et kæmpe smil bryder mine læber.

„Ej, hvor dejligt, hvor hen?" spørger jeg.

„Til Thailand, og i må gerne tage en ven eller veninde med hver, men kun en, ingen kæmpe fester, forstået?" Jeg smiler. Det bliver så fedt. Ligesom altid. Hvis bare Marcus kan nå at blive rask til den tid...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Der sad en mega cute baby ved siden af mig imens jeg skrev dette afsnit, så det tog lige lidt tid heheh!
Og så fik jeg mega hikke!!! Og nu skal jeg tisse... ARGH!!!
Spørgsmål; Hvornår var du sidste ude at rejse?
Spørsmål igen; Hvornår skal du ud at rejse igen?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now