Afsnit 60 ~ Alex

588 14 0
                                    

„Man skulle tro, eftersom i er 2 drenge, at i var tætte" siger hun og kigger op på mig. Det har aldrig rigtig slået mig, at det er mærkeligt, at vi ikke er tætte. Hendes øjne skinner. Det er ikke sådan en jeg-elsker-dig- hvor-er-du-bare-flot-skinnen, men en jeg-er-interessere-i-dig-og-dit-liv-skinnen. Jeg modstår trangen til at kysse hende på næsen og tager i stedet en dyb indånding.

„Det har ligesom altid bare været en selvfølge, at vi ikke kan lide hinanden, jeg tror det har meget med konkurrence om pigerne" svarer jeg og fortryder det med det samme. En pludselig lyd bryder hendes læber og hendes øjenbryn flyver helt op i panden på hende.

„Alt handler jo også om piger" siger hun ironisk. Selvom jeg godt ved, at hun mener det i sjovskab, får jeg alligevel et stik af, at jeg skal forklare mig selv. Et stil af dårlig samvittighed.

„Ja ja jeg ved, hvad du tænker." Hun sætter sig op på bænken og kigger på mig med endnu mere hævede øjenbryn. Hun får nogle små rynker i panden.

„Nå så det gør du?" spørger hun og sætter sine hænder i siderne. Hun er sød når hun er bestemt.

„Ja, du tænker, at vi tror alt handler om piger, og at det er det eneste vi går op i." Hun ryster let på sit hoved og lægger sig ned i min favn igen. Min hånd glider ind i hendes. Det regner ikke mere, men det er stadig koldt, vi er jo i slutningen af november. jeg kan ikke rigtigt finde ud af hende. Hun signalerer så forskellige ting til mig, at jeg bliver helt forvirret. Hun siger, at det er for tidligt at få et forhold, men på den anden side, så ligger hun her i min favn med sin hånd flette ind i min. Jeg ved ikke, hvad hun gerne vil. Men jeg ved, hvad jeg vil, og det er det jeg skal fokusere på nu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Meget kort i know sorry!
Men husk, at i kan stemme til 'The Danish Fiction Awards 2019' nu inden på xlesterrx 's profil!! (Det ville self gøre mig glad, hvis i stemmer på 'På dybt vand' heheh, jeg er ikke mærkelig!)

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now