Afsnit 82 ~ Alex

527 17 2
                                    

Det tog mig 9 måneder at forme dit hjerte ik ́ lad nogen knuse det på et par sekunder.

Jeg stirrer på min telefon. Hvad skal det betyde? Refererer hun til Brooklyn? Tror hun jeg vil være så dum at få følelser for en, der ikke vil have mig. Okay det er måske sket før, men stadig. Jeg ryster stille på mit hoved og åbner beskeden.

Bare rolig mor. Brook ville aldrig gøre sådan noget, hun er ikke bare min kæreste, hun er min bedste veninde. Jeg elsker hende, og jeg elsker dig.

Svarer jeg til hende. Wow. Jeg elsker Brooklyn, det har jeg aldrig sagt før. Jeg smiler for mig selv og lader min telefon glide ned i min lomme igen. Brooklyn kommer ind ad døren med et lille smil på læben. Hun kommer over til mig og rækker mig min kaffe.

„Extra mørk til herren" hvisker hun stille, og jeg ryster smilende på mit hoved.

„Mange tak, nyder du din mælke drøm?" giver jeg igen. Hun himler blot med sine øjne som svar. Jeg læner mig ned til hendes mund og placere et blidt kys på hendes fugtige bløde læber.

„Eww få jer et værelse turtelduer, jeg er lige herovre. Det er jo børneporno!" brokker Jackson sig, jeg kaster en serviet efter ham uden at slippe Brooklyns læber. Han kommer med et kækt grin.

„En serviet vil ikke gøre mig særlig meget skade, især ikke når den kun kom 1 meter Baby Brother" griner han. Jeg slipper Brooklyn og tager et par skridt hen til ham. Jeg holder en truende hånd op foran ham.

„Lad mig nu bare lige være glad i 2 sekunder okay?" beder jeg og giver ham et blidt slag på skulderen.

„Okay okay, det er du vel også fortjent" mumler han med et smil. Jeg vender mig om mod Brooklyn med et smil.

„Alex skat, hvad med, at du kører Brooklyn hjem til os. Hun må godt overnatte, hvis i har lyst" siger min mor pludselig. Jeg kigger forvirret men glad op på hende. Mener hun seriøst det? Hun kan da ikke bare acceptere Brooklyn så hurtigt. Forstå mig ret, det er dejligt, men stadig lidt underligt. Jeg kigger spørgende hen på Brooklyn. Hun nikker med et smil til mig.

„Jo, lad os komme afsted frøken" siger jeg fornemt, og tager Brooklyn under armen. Måske jeg burde fortælle hende det? Fortælle hende, at jeg elsker hende...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Så er det ved at være slut. Håber i nød afsnittet!
Jeg har skrevet en vigtig besked omkring denne historie, som i meget gerne må tjekke ud, hvis det lyster!
Spørgsmål: Skal du noget spændene i denne weekend?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now