Afsnit 90 ~ Alex

557 15 7
                                    

Jeg står uden foran Brooklyns klasseværelse. Hun har fri lige om lidt, og vi skal være sammen i dag. Jeg havde rigtigt inviteret hende ud på en date, men hun vil hellere hjem og hygge i sengen med en god film og nogle snacks. Jeg er bare med på alt, der inkluderer mig, så jeg har været nede for at købe hendes ynglings snacks, og så skal vi se lige den film hun har lyst til at se. Jeg kigger ind ad vinduet og får øjenkontakt med hende. Hun smiler og vifter afværgende med sin højre hånd. Jeg blinker til hende, og skynder mig at gå lidt væk, så hendes lære ikke opdager mig. Jeg får altid eftersidning når de ser mig, da de mener, at jeg forstyrre undervisningen. Den idé kan jeg nu meget godt lide. Klokken ringer og døren går med et op.

„Har du savnet mig?" spørger hun stille og omfavner mig. Den søde duft af klasselokale omfavner mig sammen med hende, men den er ikke slem. Duften af hendes berusende parfume tager over, og gør mig blød i knæene.

„MMmhhh" mumler jeg og strammer mit greb om hende. Det er alt for lang tid siden jeg sidst har holdt om hende.

„Rolig, dræb mig nu ikke" griner hun og planter et kys på min kæbe.

„Skal vi gå?" spørger hun med et smil.

„Ja, lad os."

~~~~~~

Solen skinner lige ind i mine øjne over taget, så jeg bliver nød til hårdt at klemme dem sammen for ikke at blive blind. Jeg finder stille min nøgle frem fra min lomme. Bilerne suser forbi os, og den tikkende lyd fra lyssignalerne driver mig snart til vanvid. Det skifter til grøn og Brooklyn griber min hånd, for at følge med. Med det lange ben foran, prøver vi at nå over, inden det bliver rødt igen.

„Sådan, vi er blevet hurtigere" udbryder Brooklyn og giver mig en highfive, idet vi når over krydset. Jeg smiler og kysser hende blidt på kinden.

„Nej skat, jeg er blevet hurtigere" hvisker jeg i hendes ører, hvilket medfører til en knytnæve lige i min mave. Med et smil planter jeg et kys på hendes læber. Hun vikler sine arme omkring min hals og trækker mig helt ned til sig. Hun gengælder mit kys, langsomt og grundigt.

„Jeg elsker dig" siger hun med et smil, der dækker hendes nu næsten hævede læber.

„Og jeg elsker dig" bekræfter jeg hende og løfter hende op. Med mit livs kærlighed i armene løber jeg de sidste meter hen til huset. Brooklyn fylder luften med latter, idet vinden tager fat i hendes hår. Jeg vil næsten gå så langt at sige, jeg er lykkelig. Jeg sætter Brooklyn ned og sætter nøglen i døren. Varmen inde fra huset vælter ud over os, idet døren går op.

„Jeg har snacksene i køkkenet, går du op og vælger film?" spørger jeg hende og planter et kys på hendes kind.

„Okay" svarer hun og tager sit overtøj af, så hun kan gå op på mit værelse...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Ja, mig har i ikke set så meget til på det seneste...
Jeg håber dog, at i kunne lide afsnittet. Jeg har planlagt resten af historien og forventer at få den skrevet i løbet af påsken. (Ja jeg har påske ferie lige om 47 minutter!)

Hvis ikke i allerede ved det, så har jeg været i praktik hele denne uge på et forlag. Ja lad os ikke snakke mere om det, det er jo (heldigvis) snart ovre!

Spørgsmål;
Får du påske ferie i dag?
Hvornår skrev du sidst?
Hvilken bog læser du lige nu?
Hvis du har været i praktik, hvor var det så?

Goood påske! Ses snart!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now