Afsnit 65 ~ Brooklyn

542 14 0
                                    

Jeg lægger på og tager en dyb indånding. Han svarede, det er det vigtigste. Jeg er glad for, at han ikke er helt ude af den, at han ikke bare ligger på sin seng med en bøtte is og tuder, men at han faktisk var ude at gå, eller det lød det som om. Jeg kigger rundt i sengen og sukker. Jeg pakker is bøtten sammen og fjerner alle snotpapirerne. Jeg skal ikke ligge her og tude, imens jeg spiser is, når Alex ikke engang gør det. Jeg lægger isen ned i fryseren og smider snotpapirerne ud i skraldespanden. Min telefon vibrer, og jeg tager den en smule forskrækket op af baglommen. Det er Valerie. Jeg tager den og putter telefonen op til mit ører.

„Hej jeg skulle faktisk lige til at ringe til dig" siger jeg, imens jeg går op ad trappen, op til mit værelse.

„Nå, jamen så starter du bare."

„Jo men jeg ville hører, om du ikke ville med ned at shoppe igen. Det slog mig lige, at det måske ikke var helt fair, at jeg smuttede" siger jeg, og jeg kan hører, at hun smiler i den anden ende.

~~~~~~

Jeg træder ud af bilen og den kølige, men varme luft omfavner mine snart lyserøde kinder. Valerie træder også ud, og vi følges ind i centeret.

„Nå, hvad skal vi starte med?" spørger hun, idet vi kommer ind i centeret.

„Toilettet" siger jeg bestemt, og vi sætter kurs mod toilettet. Idet vi træder ind, omfavner duften af tis og lort os.

„Puha der er vist nogen, der har haft lidt dårlig mave i dag" griner jeg, og vi går ind for at tisse. Døren (ikke til båsen, men toilettet) går op, og vi kan hører nogen der kommer ind på toilettet.

„Vi skal have et godt billede, her i spejlet" siger den ene. Det er en pige, men jeg kan ikke sætte navn på hende.

„Bare få det overstået, vi er på dametoilettet, og jeg vil helst slippe fra dig" siger den anden. Det er derimod en dreng eller fyr, han har en meget dyb stemme, men jeg kan heller ikke sætte navn på ham. Kort efter er de ude af toilette igen, imens en snap tikker ind på begge vores telefoner. Vi kigger mærkeligt på hinanden og åbner den. Det er Madison og Hunter. Jeg er ikke overrasket...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now