Afsnit 16 ~ Alex

756 23 0
                                    

Det er Brooklyn. Hunters arm ligger hen over Brooklyns yndefulde skuldre. Jeg bander stille, og sætter mig godt til rette. Nu begynder showet. Jeg er næsten bange for at Madisons lille scene vil koste hende et par sko, for hold kæft man hun tramper. Hunter virker uberørt i modsætningen til Brooklyn der krymper sig. Det er svært ikke at løber derover og tage hende, hun er helt ny. Det er ikke fair at hun skal være inden i midten af Madison-Hunter-dramaet. Hunters arm glider ned ad Brooklyns ryg, og hans hånd samles om hendes ene balde. Jeg rejser mig hurtigt op, og skal lige til at løber efter ham da Marcus ́ trækker mig ned at sidde.

„Bro det er ikke dit business" hvisker han, og vi fortsætter med bare at se på. Jeg kan se hvor ubehageligt Brooklyn har det, og det dræber mig langsomt inden i at jeg ikke gør noget. Madison tårner sig op, og Hunter drejer sig om mod hende. Brooklyn vender sig ikke, hun kaster kun et kort desperat blik på mig. Jeg lukker øjnene, jeg vil ikke se hvad der kommer til at ske.

„Hvad fanden tror du lige du har gang i luder?" råber Madison bevidst om at alle kan høre hende. Hun taler til Brooklyn, åh nej selvfølgelig vender hun den mod Brooklyn. Det er trosalt hende der dater en ældre og ikke Hunter der dater en ældre. Brooklyn vender sigstille om mod Madison.

„Undskyld" siger hun stille, med blikket fast rettet mod jorden. Madison tager fat om hendes hage.

„Se på mig!" beordrer hun, og hæver hendes hoved. Brooklyn kigger op på Madison og en glimtende tåre falder ned ad hendes kind. Madisons hånd rammer Brooklyns ansigt i en kæmpe lussing. Jeg rejser mig op i frustration, og løber over til dem. Jeg hører en masse hvisken, men jeg er ligeglad. Jeg tager Brooklyns hånd i min, og trækker hende ud af kantinen. Vi standser når vi er lidt væk fra kantinen, og hun bryder sammen i min favn. Jeg strammer mine arme omkring hende, og stryger en hånd hen over hendes hår.

„Du er i sikkerhed nu" siger jeg beroligende, og hun kigger skeptisk op på mig. Jeg kan ikke skjule mit smil idet hendes våde mørkeblå øjne finder mine.

„Jeg er først i sikkerhed når jeg ligger i min grav" siger hun, og smiler...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now