Afsnit 40 ~ Alex

623 15 0
                                    

Noget varmt og tungt lander på mine lår og jeg kigger ned. Det er Madison, der har lagt benene på mine lår.

„Hvad laver hun her babe?" spørger hun med en skinger stemme og kigger hadefuldt over på Brooklyn. Brooklyn vender øjne og retter sin opmærksomhed mod sin mad. Hun lukker os fuldkommen ude, ikke fordi jeg bebrejder hende.

„Okay for det første så er jeg stadig ikke din babe Madison, og for det andet så sidder Brooklyn her fordi vi gerne vil have det, forstået?" Hun surmuler og går sin vej, endelig. Jeg vil virkelig ikke miste Brooklyn, jeg vil gøre alt for hende. Brooklyn rejser sig og går sin vej.

„Hey hvor skal du hen?" råber jeg efter hende, men hun svarer ikke, hun går bare videre, som om hun slet ikke hørte mig.

„Lad hende gå, tag i stedet for en af dem der stor i en savlende kø for at få dig" siger Marcus og kaster et nik over imod en gruppe piger, der står og kigger hen på os. Jeg himler med øjnene og sukker.

„Nej Marcus, du ved udmærket godt, at det er hende jeg vil have." Han løfter det ene øjenbryn og kaster en arm ud i luften i den retning Brooklyn gik.

„Så gå efter hende, inviter hende med hjem" siger han og sænker armen. Jeg lyser op og rejser mig.

„God idé, vi ses i morgen" råber jeg og løber efter Brooklyn. Jeg leder alle vegne, på biblioteket, på pigetoilettet, i hendes klasselokaler, udenfor, indenfor, alle vegne siger jeg dig. Hun er her ikke, ikke nogen steder. Jeg sukker og kører hænderne igennem mit hår. Hun må være her et eller andet sted. Jeg går over imod mit skab idet jeg for en sms. Den er fra Brooklyn.

Mød mig om 4 minutter ved det bedste udsigtspunkt i byen, kom ikke for sent.

Jeg smiler for mig selv, jeg elsker når hun efterlader sedler og skriver sådan nogen sms'er, måske jeg også burde gøre det for hende...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Uuuuhhh hvad tror der nu sker? Heheheh

På dybt vand || ✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ