Afsnit 37 ~ Brooklyn

719 16 8
                                    

Jeg er splittet, jeg ved ikke, hvad jeg skal føle. Jeg har været her i Florida i snart 2 uger, og jeg har ingen venner, har allerede været en del af et kæmpe drama, kysset med en flot fyr og været til en fest. Det var ikke lige det, der stod på min de-første-to-uger-to-do-list. Jeg savner mine venner, jeg savner at have en veninde at snakke med. Det er nok det, der er sværest at leve uden, og sværest at finde. Måske jeg skal holde en pause med Alex og finde mig en veninde. Jeg sukker og kaster mig på sengen. Hvorfor skal det være så svært at finde en veninde? Jeg vil så gerne bare have en veninde at være sammen med, der bakker mig op i alt, aldrig skrider og kan grine og græde sammen med mig. Jeg ved ikke hvorfor alle bare skrider, er jeg så slem? Jeg finder min telefon frem og taster Addys nummer ind, jeg bliver nød til at spørger hende til råds. Hun er min eneste rigtige ven her i livet, ud over min mor selvfølgelig.

„Hej Addy, jeg skal spørger dig om noget" siger jeg idet hun tager den.

„Det lyder alvorligt, spyt ud" svarer hun, og jeg smiler. Bare et lille smil.

„Okay så jeg mangler virkelig en ven for tiden. Altså jeg snakker godt med Alex, vi har kysset to gange nu, en gang i går nede i søen og en gang i dag på skolen. Men jeg savner at have en veninde. En jeg kan skrive til, hvis det bliver akavet imellem Alex og mig, en jeg kan snakke med om ham, en der kan give mig råd om, hvad jeg skal gøre med ham. Og ja jeg ved jeg har dig men..." Hun sukker.

„Jeg forstår dig godt." Jeg ånder lettet op, og ruller om på ryggen.

„Hvad skal jeg gøre? Hjælp lige en lillesøster i nød tak" siger jeg, og hun griner. Jeg kan hører at hun rejser sig op og går rundt.

„Okay ærligt mit bedste råd til dig er at være dig selv. Start med i morgen at gå rundt og kig på folk fra afstand, torsdag begynder du så at tale med dem der interessere dig mest og fredag har du fundet ud af om der er nogen af dem du snakkede med torsdag der vil blive ved med at snakke. Hvis ikke det virker så ring til mig igen lørdag, så finder vi på noget andet. Og gør dig selv en tjeneste, hold dig lidt på afstand af Alex, det kan være, at de er bange for dig med hensyn til drenge og sådan." Jeg smiler.

„Tak Addy, jeg opdaterede dig om hvordan det går. Farvel" siger jeg og ligger på. Mission find Brooklyn en veninde er officielt gået i gang...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now