Afsnit 38 ~ Alex

690 18 8
                                    

Det regner igen i dag, jeg ved ikke, hvad der sker for tiden. Det har regnet sådan cirka, hver dag den seneste måned. Det er ikke alle dage det regner så voldsomt som det gjorde i går, men bare sådan en byge på mindst 30 minutter om dagen. Jeg magter virkelig ikke at blive gennemblødt igen i dag, så jeg løber. Mine sokker bliver hurtigt gennemblødte af alle vandpytterne, heldigt jeg har taget et ekstra par med. Lad vær med at spørg hvorfor. Jeg når skolen i tide, og kommer ikke for sent i dag, det er da dejligt.

„Godmorgen bro" siger Marcus idet vi går ind i klasselokalet.

„Godmorgen, frokost?" spørger jeg, og han nikker. Vi sætter os begge ned på vores pladser og giver vores fulde opmærksomhed til læren. Foran mig sidder Brooklyn, jeg opdagede hende slet ikke da jeg kom ind. Hun er virkelig smuk i dag. Hun har sat sit lange brune hår op i en hestehale, og så har hun bare totalt basic og afslappet tøj på. Det kan jeg godt lide, hun går ikke op i, hvordan hun ser ud. Julie ville virkelig kunne lide hende, det kan være jeg skal prøve at få dem til at bruge lidt tid sammen. Julie er en af mine gode veninder, eller hun er Marcus ́ søster men altså.

„Alex?" spørger læren, og jeg kigger op.

„Ja" siger jeg og kigger hurtigt rundt i klasselokalet. Alle kigger på mig, hvad er der blevet sagt?

„Hvad siger du til at begynde at være tutor, vi skal bruge en og der er ingen andre der vil." Jeg vågner lige så stille op. Det er rigtigt, jeg så godt at de manglede tutorer.

„Øhm ja, det kan jeg godt" siger jeg, og Brooklyn vender sig om igen. Hun smilede ikke engang til mig, har jeg gjort noget forkert?

„Dejligt, vi snakker lige efter timen om det" siger hun og begynder undervisningen. Jeg nikker. Jeg kan ikke rigtig se hvad der er sket imellem Brooklyn og mig, det kan være jeg lige skal snakke med hende til frokost. Jeg kan ikke allerede miste hende, jeg har jo stort set kun fået en smagsprøve...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Heyyaa jeg har skrevet rigtig meget på denne historie for tiden, så jeg kommer til at være virkelig aktiv, hvilket jo er dejligt hehehe. Elsker jer!
Mvh. Freja

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now