Afsnit 77 ~ Brooklyn

549 16 2
                                    

„Shots?" spørger Hunter pludselig, og jeg hopper næsten op af sofaen. Han kan simpelthen ikke være bekendt at gøre det her, han ved, hvad der kommer til at ske.

„Ja taaak" synger jeg med et smil, og Hunter går over for at finde nogle shots til os. Alex kigger forvirret op på mig.

„Hvad så?" spørger jeg og sætter mig ned ved hans side igen.

„Det er mit spørgsmål" griner han let.

„Nå ja, det ved du selvfølgelig ikke. Altså det er bare noget fortid, det behøver du ikke at hænge dig i. Det er bare kedeligt" svarer jeg med et smil. Alex ser ikke ud som om mit svar var tilfredsstillende nok for ham.

„Brook det er okay, hvis du ikke vil fortælle det, men du skal ikke tro, at jeg vil synes det er kedeligt. Du er min kæreste Brook, jeg vil da med glæde hører hele din livshistorie, om det så tager dig flere dage at fortælle den." Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal svarer til det. Hunter kommer heldigvis og redder mig. Han kommer med en bakke fyldt med shots. Han stiller bakken ned på det lille bord og henter nogen flere mennesker. Jeg griber med det samme et shot og hælder det ned i halsen. Jeg kan mærke den varme stærke væske flyde hele vejen ned i min mave. Jeg hader shots, hvilket nok virker mærkeligt. De påvirker mig helt ekstremt meget, hvilket andet alkohol ikke nødvendigvis gør. Valerie og Allan kommer hen til os og griber begge et shot. De ser overraskede ud, men det er jo heller ikke alt jeg har fortalt dem endnu. Der er meget de ikke ved om mig og min fortid med alkohol. Jeg håber da, at de aldrig vil få det at vide.

„Hvad er der sket med dig og Alex?" spørger Valerie pludselig, og jeg kigger over imod Alex, der er på vej væk. Jeg hæver skuldrene for at vise hende, at jeg ingen idé har.

„Måske du burde gå efter ham?" spørger hun stille. Jeg kan mærke på hende, at hun helst ikke vil presse sig på. Hunter kommer hen og ligger en arm om mine skuldre. Han rækker mig et shot og følger mig med hen til nogen af hans venner...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now