Afsnit 83 ~ Brooklyn

535 17 2
                                    

Alex sætter nøglen i låsen og drejer den. Det føles lidt spøjst, at Petra forslog, at vi skulle sove sammen. Men det viser også bare, at hun stoler på os, og at hun kan lide mig. Døren går op med en knage lyd. Det må ikke være nemt at snige sig ind efter en aften ude, med den larmende hoveddør.

„Bruger du vinduet når du kommer sent hjem i smug?" spørger jeg med et smil. Han vender sig om mod mig.

„Ja, den larmer en del den dør" svarer han, og vi bryder begge ud et kæmpe grin.

„Nå er du til take out? Mor gav mig nogle penge til mad, hvis vi skulle blive sultne" spørger han pludselig. Jeg begynder at binde mine snørebånd op på mine sko.

„Tænker du det samme som mig?" spørger jeg med et løftet øjenbryn, han møder mit blik med et smil. Som sagt tog Alex og jeg en lille pause i december fra at flirte, så vi har lært hinanden virkelig godt at kende, han er som min bedste ven. Han er min bedste ven - og kæreste. Gud jeg er heldig.

„Åh ja, jeg finder en telefon, du finder fjernbetjeningen" svarer han, og vi begynder begge at løbe i hver vores retninger.

~~~~~~

Dør klokken ringer, og Alex springer op af sofaen. Med et lille grin drejer jeg mig, så jeg kan se ham. Han åbner døren og tager imod vores mad.

„Hvad kom han så med det rigtige denne gang?" spørger jeg idet han lukker døren og kommer slentrende hen til mig med posen.

„Det ser sådan ud" griner han og sætter sig ved siden af mig. Han pakker maden ud og giver mig mit. Vi har bestilt thai mad. Vi har åbenbart begge en lille ting for stærk mad.

„Nå Brown, er vi til The Kissing Booth eller The Notebook i dag?" spørger jeg og finder fjernbetjeningen frem.

„Altid The Kissing Booth, det ved du da godt" svarer han tilbage og rykker sig hen til mig. Jeg finder filmen og trykke start. Jeg elsker ham...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Håber i kunne lide dette afsnit, jeg ved, det er måske lidt fløde?... Men ja så er det kun 17 afsnits tilbage af denne historie!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now