18. Bölüm "Sen Onun İlkisin!"

38.1K 1.7K 218
                                    

İyi akşamlar sevgili dostlarım. Yoğun bir haftasonu geçireceğim için bölümü bu akşam yüklemek istedim. Çok fazla gözden geçirme fırsatım olmadı hatalarım varsa şimdiden affola :)

Bölüm afişimiz yazar arkadaşım Aynur'umun yani @Ayhak06 nın ellerinden çıktı. Aslında kitap kapağı olarak tasarlamış canım arkadaşım ama ben onu bu bölüme o kadar yakıştırdım ki dayanamayıp afiş olarak kullanmak istedim. Sizce de güzel değil mi? Zincirlerinden kurtulan bir kızın umudunu yansıttı bana. Ben bayıldım. Güvercinimiz de gittikçe özgürlüğe daha çok yaklaşıyor. Birkaç arkadaşım daha kitap kapağı yapıp bana göndermişti. Hepsi benim için çok değerli. Hikayemizin sonlarına doğru hepsini kapak olarak yükleyeceğim. Şimdilik sadece biriktiriyorum. Sonrasında kapak şöleni yaşayacağız. Aklımda güzel fikirler var :):) Aynurcuğum ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş bayıldım :)

Gelelim bölüm ithafımıza bu bölüm; hikayesini yeni keşfettiğim sevgili @cigdemugur 'a gelsin. Yazarımızın profilinden hikayelerine ulaşabilirsiniz ama ben başlangıcı "SESSİZ OL" isimli kitabıyla yaptım. Aksiyon sevenler mutlaka bir baksın. Sadece aksiyon mu tabi ki hayır! Aşk olmazsa olmazımız zaten. Üstelik hikayedeki kızımız da vücudunda, geçmişte gördüğü işkencelerin izlerini taşıyor. Geçmişinde ona yapılan bütün kötülüklerin intikamını almak için resmen küllerinden doğdu. Bahsettiğim kişi Derin; ona kötülük yapanları bir bir ortadan kaldıran bir katil. Hayatının teklifini aldığında düşünmeden kabul etmişti ama bu iş sandığı gibi kolay olamayacaktı. Üstelik zorba mı zorba, kaba mı kaba aynı zamanda ukalalığın kitabını yazmış bir adamla çalışmak zorunda "Ateş" Bu ikilinin maceralarını okurken çok eğleneceksiniz tabi ki başlangıçta Derin'e yapılan işkenceleri okumaya yüreğiniz el verirse. Ben küfür ede ede okudum. Akıcı bir anlatımı var yazarının. Üstelik dünyalar tatlısı bir kız. Mutlaka bir bakın derim. Pişman olmayacaksınız :)



Sadece bir öpücük mü? Onun için basit bir öpücük olabilirdi ama benim ilk öpücüğümdü ve bu kadar küçümsenmeyi hak etmiyordu. "Haklısın" dedim "Sadece basit bir öpücüktü." Kırgınlığımı belli etmek istemedim. Ben de onun gibi bu anı hiç yaşanmamış sayabilirdim.

"Ben gidip mutfağı toparlayayım." diyerek yanından uzaklaştım. Yağız'ın arkamdan salonu inleten kahkahalarını bile umursamadım. Ona o kadar sinirliydim ki kapıyı yüzüne çarpıp kendimi mutfağa attım. 'Sadece bir öpücükmüşmüş' Bir yandan söylenip bir yandan da hırsımı tabaklardan çıkartıyordum. Hızlı hızlı topladığım masayı temizleyip bulaşıkları makineye yerleştirmeye başladım.

Yağız'ın, yaralarımı sarmak istercesine dudaklarımı himayesine aldığı sahne aklıma geldikçe, hızlanan kalbimin atışlarını yavaşlatamıyordum. O, şefkat ve sevgi dolu öpücüğü her ne kadar küçümsese de, beni öperken gözlerinde gördüğüm ateş onun da en az benim kadar etkilendiğinin kanıtıydı. Ben hülyalara dalmış düşünürken elimin acısıyla ufak bir çığlık koptu boğazımdan. Gözlerimi avucumda tuttuğum kırık bardağa çevirdiğimde akan kanın suyla karışıp gitmesini izledim. Bardağı anında lavaboya bırakıp, elimdeki kesiği yıkamaya çalışırken mutfak kapısı hızla açıldı.

"İyi misin Nehir?"

"İyiyim sadece ufak bir kesik" dedim Yağız hızla yanıma gelirken.

Gözlerini yaralı elime dikmişti. Yanıma geldiğinde elimi hızla avucuna alıp incelemeye başladı. Biraz derin kesilmişti ama göründüğü kadar kötü değildi. İnce bir sızı dışında bir şey hissetmiyordum bile.

HIRÇIN GÜVERCİNWhere stories live. Discover now