56. Bölüm 1. kısım"Orospuluğun Lüzumu Yok!"

17.5K 812 92
                                    


Hepinize kucak dolusu merhabalar dostlarım. Anlayışınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Melesef cevap veremesem de bütün yorumlarınızı okudum ve çok mutlu oldum. Sağlığıma gösterdiğiniz ilginiz ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok çok çok teşekkür ederim. Sağlık sorunum daha çözülmedi ama ben yine de sizleri çok fazla bekletmek istemediğimden elimden geldiği kadar bölümü yazmaya çalıştım. Bölümün 2. kısmı da olacak fakat dediğim gibi yetişmedi. Yazar yazmaz yükleyeceğim. Çok seviliyorsunuz... 

"Sana inanamıyorum Demir. En son seni salonda kanepenin üzerinde bırakmıştık. Feneri nerede söndürdün Allah aşkına?" Sabah gelinlik işi için Demir'i uyandırmaya gittiğimde boş bir kanepe ile karşılaşınca kısa bir şok yaşamıştım.

"Of Güvercin, kulağımın dibinde bağırma Allah aşkına. Zaten başım çatlıyor." Diye söylenirken bir yandan da önündeki acı kahveyi içmeye çalışıyordu.

"Söylenmeyeyim mi? Sözde bugün gelinlik alacaktık. Zamanımız seni aramakla geçti."

"Saat sabahın 8.00'i Nehir, bilmem farkında mısın? Bu saatte hiçbir dükkan açmamış olmakla birlikte hangi zamandan bahsediyorsun Allah aşkına? O sevgilinle sabahın beşinden beri beynimi siktiniz."

"Uyuyamadım ne yapayım. Seni de göremeyince panikledim birden."

"İş üstünde bile rahat yok sizden. Evlenin de kurtulalım bu işten artık."

"Ne işiymiş bakalım bu?"

"İnce iş." Diyerek sırıttı.

"İğrençsin Demir. Hangi arada buldun da işe koyuldun Allah aşkına?"

"Siz yapınca güzel oluyor da biz yapınca mı iğrenç oluyor Nehir kız?"

Birden öyle söyleyince kızardığımı hissettim. "Bizimki aşkla yapılıyor en azından canım." Dedim imalı bir şekilde gülümseyerek.

"Bizimki de meşkle yapılıyor cicim. Maksat zevk almak değil mi?"

"Değil tabi Demir." Diye itiraz ettim. "Sadece zevk almak için bu işi yapmak berbat bir şey olmalı. Aşkla ne derdin var Allah aşkına?"

"Ne derdim olacak Güvercin, hiçbir derdim yok. Sadece bana göre değil. Tek gecelik ilişkilerin adamıyım ben. Öyle aşk işlerine bulaşmam."

"Bu kadar kesin konuşma bence. Aşkın ne zaman kimin karşısına çıkacağı belli olmaz. Bir anda çarpılırsın feleğin şaşar valla." Diyerek keyifle arkama yaslandım. Bir yandan da lobide kahvaltımı etmeye devam ediyordum.

"Benim feleğimi şaşırtacak kadının, kalbini alır tepe tepe kullanır sonra da eline verip eyvallahı çekerim Nehir'im." Diyerek keyifli bir kahkaha attı.

"Dikkat et de o senin bir taraflarını eline vermesin. Aşkı bu kadar küçümseme bence." Dedim uyarırcasına. Demir'in bu konu hakkında bu kadar umursamaz olmasına canım sıkılmıştı. Algılarını tamamen aşka kapatmıştı anlaşılan.

"Küçümsemek demeyelim biz ona. Sadece o bezlerde tarağım yok pek. Neyse ne canım. Biz bu konuya nereden geldik anlamadım. Sahi Yağız nerede? Karga bokunu yemeden bana fırçayı çekip seni buraya yalnız mı gönderdi?"

"Abartma Demir uyuyor adam. Bugün seninle takılacağız unuttun mu?"

"Abartıyor muyum?" resmen kükremişti. "Daha gün aymadan beni arayıp bir sürü küfür eden senin sevgilin olacak o herif değil miydi?"

HIRÇIN GÜVERCİNWhere stories live. Discover now