59. Bölüm "Herşeyim..."

27.6K 873 99
                                    

Arkadaşlar sizi bekletmemek için bölümü kontrol etmeden atmak durumunda kaldım. Hatalarım varsa affola. Sizden bol yorum bekliyorum ve beğenmeyi de unutmayın tabi. Okunma oranlarına nazaran beğeni oranımız biraz düşük.Bu da ister istemez beni üzüyor. Okuyan arkadaşlarım eğer beğeniyorsanız lütfen yıldıza basmayı unutmayın. Hepinize keyifli okumalar :))


Sabah bacaklarımı ve gövdemi sahiplenmiş bir adamın sıcaklığı ile gözlerimi açtım.Bu adam; benliğimin diğer yarısı, uğruna canımı bile seve seve vereceğim Yağız'dan başkası değildi. Sanki yanından kaçacakmışım gibi beni sarıp sarmalamış, resmen beni bedenine hapsetmişti. Başını göğsümün üzerine dayamış öyle huzurlu uyuyordu ki onu sonsuza dek bu şekilde izlemenin ne kadar eşsiz bir duydu olacağını düşünmeden edemedim.

Bedeninin altında sıkışan kolumu hafifçe doğrulttuğumda huzursuzca kımıldayıp bana daha sıkı sarıldı. Hatta bir an kokumu içine çektiğini ve dudaklarının kenarının mutlulukla kıvrıldığına bile şahit oldum. Elimi saçlarının üzerine getirip sevgiyle okşadım. Dün gece yaşadıklarımız aklıma geldiğinde birden yüzümü ateş bastı. Herşey o kadar güzel ve kusursuzdu ki. Sadece bedenlerimizin birleşmesi değildi bu kadar özel hissettiren, bedenimizle birlikte ruhumuz da tutkunun ateşinden nasibini almış cayır cayır yanmıştı.

Aklım, geçmişin karanlik sayfalarına gittiğinde, bir an gerilsem de göğsümün üzerinde mışıl mışıl uyuyan Yağız'ın nefesi, kulağıma adeta sakinliğimi korumamı fısıldıyor gerilen kaslarımı gevşetiyordu. Eymen; yıllarca bedenime zarar vermiş, ruhumda da derin hasarlar bırakmış psikopatın tekiydi. Defalarca beni taciz etmiş, bana tecavüze yeltenmişti. Genç kızlığım; bir erkeğin dokunuşlarını hatıralarından ve bedeninden söküp atmaya çalışmakla geçtikten sonra başka bir erkeğin dokunuşları yüreğimi resmen yangın yerine çevirmişti. Yağız tabularımı, korkularımı ve en önemlisi de geçmişimi yakıp yıkan tek adamdı. Bana, sadece elleri ve dudaklarıyla dokunmamıştı, bana yüreğiyle, ruhuyla, tüm benliğiyle dokunmuştu ve ben bu adamla bugün evlenecektim.

Bugün evleniyordum ve nikâhta giyecek bir elbisem dahi yoktu. Aklıma birden gelen bu ayrıntı gerilmeme sebep oldu. Dün o kadar koşuşturmacanın içinde tam istediğim gibi bir kıyafet bulmuşken Zeynep cadısının yüzünden hepsini ulu orta bırakıp gitmek zorunda kalmıştım. İçimdeki mutluluk, yerini garip bir hüzne bıraktığında nikâhında kot, gömlek giyen tek kızın kendim olacağını düşünmeden edemedim. Yerimden kalkmaya çalıştığımda Yağız, birşeyler söyleyerek belime daha sıkı sarıldı. Gözüm saate kaydığında saatin 13.15'i gösteren ibresi daha da paniklememe sebep oldu. Yağız'ı nazikçe üzerimden çekip yana yatırmaya çalıştıysam da beceremedim. Boğuk boğuk bir şeyler söylüyor ve beni kendine daha çok bastırıyordu.

Onu korkutmak istemediğim için kulağına doğru fısıldayarak ismini seslendim. "Yağız, sevgilim..." Cevabı; zaten bacaklarımın arasında olan bacağını iki bacağımı da saracak şekilde üzerime atarak beni kendine adeta yapıştırmak olmuştu. "Sevgilim kalkmam gerek." Diyerek bedenimi ondan kurtarmaya çalıştıysam da başaramadım.

"Uslu dur Güvercin." Diyerek bana tekrardan sarıldı.

"Saat neredeyse bir buçuk olmuş ve biz hala yataktayız." Söylenirken bir yandan da kollarından kurtulmaya çalışıyordum.

"Biraz daha altımda debelenmeye devam edersen sana çok kötü şeyler yapmak zorunda kalacağım bebeğim."

"Allah aşkına Yağız 16.30'da nikâhımız var ve sen hala bana yapacağın şeyleri düşünüyorsun. Kalk üstümden." Diyerek onu itmeye çalıştığımda biraz olsun kollarından çekilebilmiştim.

"Güzelim, dün gece o eşsiz tadını alıp, muhteşem vücuduna dokunduktan sonra nasıl olur da sana yapacağım şeyleri düşüme dersin? Hele de beni bu hale getirmişken." Dediğinde üzerimde biraz yükselerek sertleşmiş erkekliğini bacaklarımın arasına bastırdı. Dudaklarımdan kaçan inlemeyi bastıramamış olmak beni utandırdıysa da onu çok eğlendirmişti. "Bu inlemeni evet olarak mı algılamalıyım acaba Güvercin?" diye sordu gülümseyerek. Sertliğini yavaş yavaş bana sürtmeyi de ihmal etmiyordu. İkimizin de çıplak olması her dokunuşu fazlasıyla hissetmeme sebep oluyordu.

HIRÇIN GÜVERCİNWhere stories live. Discover now