24. Bölüm "Eymen Yağız Buluşması 1"

26.5K 1.5K 249
                                    

İyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Ettiğiniz bütün duaların gerçek olması dileğimle. Bölümü yazdığım kadarıyla paylaşmak istedim. Devamını bayramdan önce yetiştirmeye calışacağım.

Bu arada her bölüm yorumlarını eksik etmeyen, benim büyük bir motivasyon ile yazmamı saglayan maviivambaharyeliAyhak06Adenay ,zalimkumru2busrakurtozz123cigdemugurruyacim ecem_rabiaEceym2zgeTiryaki4Burcuzeliktikitoko96CananAydn2AftielBendisharuxxx,  sadevebeyazsadeortasekerli1234gulzarahmedova5 ,saziyecelik_Renata_ ,carnivalofrust,   uffottinggilknurerneofreudniluferwYcntbrcZbeydezcanKubraSisman1HDenizEskici,   zprzpr ve aynı zamanda aramıza yeni katılan arkadaşlarımdan yarennTezcannalangrlsendenbanane1irem022015rebelgirlSlayerrr121 miniminionsss ,akilekaleerginedanur100isyannndenizkaykay ve daha ismini yazmayı unuttuğum ama yeri geldikçe yazacağım bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Hepiniz iyiki varsınız benim moral kaynağımsınız kızlar. Bıkıp üşenmeden her defasında yorumlar yazdığınız için size minnettarım. sizleri çok seviyorum :))

Yağız çalışma masasında oturmuş saatlerdir, yanından ayrılmadan önce rüyasında gülümseyen Güvercini düşünüyordu. Belki de ilk kez onu uyurken bu kadar mutlu görmüştü. Genellikle çığlıklar içinde gözlerini açtığı kâbuslarında, onu yatıştıran taraf olmuştu ama bu sefer onu bu güzel rüyadan uyandırmaya bile kıyamamıştı. Gece yaşananlardan sonra Nehir'in kendisine çok kırıldığını bilse de kendince doğruyu yaptığına inanıyordu. Biraz yalnız kalıp duygularını tahlil etmek Nehir'e iyi gelecekti.

O tartışmalarından sonra birkaç saat anca uyumuştu zaten. Aklının büyük bir köşesinde Eymen şerefsizine yapacaklarını planlarken, yan odasında kalbi kırık vaziyette uyuyan Güvercini de aklından çıkarmak mümkün olmamıştı. Hele de rahatsızca uyumayı başardığı birkaç saatin sonunda, gözlerini açmasıyla komodinin üzerinde duran Eymen ve Eylül'ün düğün fotoğrafını görmek onu resmen çıldırtmıştı. Bu evde Eymen'e dair ne varsa en kısa zamanda temizletmeliydi. Bir hışımla eline aldığı fotoğrafı yere fırlatırken kardeşinin de Nehir ile aynı kaderi paylaşmış olabileceği düşüncesi vücudundaki adrenalini atağa geçirmişti. Bir an evvel bu adamın kemiklerini yeryüzünden silmek için can atıyordu.

HIRÇIN GÜVERCİNWhere stories live. Discover now