30. Bölüm "Ben de seni seviyorum Güvercin."

32.4K 1.6K 296
                                    

Hepinize merhaba arkadaşlar. Yepyeni ve upuzun bir bölümle birlikteyiz. Öncelikle bir önceki bölümde beni yalnız bırakmayan, yorum ve beğenileriyle beni mutlu eden bütün herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten hepiniz cansınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu bölüm benim için özel bir bölüm oldu. Eminim okuyunca bana hak vereceksiniz. Aldığım yorumlardan hepinizin Yağız ve Nehir'in ne zaman kavuşacağını merak ettiğinizi biliyorum. Bu bölümü okuyunca bütün merakınız giderilecek sanırım :)) Sizlerden, bu bölüm her zamankinden daha fazla yorum ve vote bekliyorum dostlarım. Umarım beni kırmazsınız. Her yorumunuza elimden geldiği kadar dönmeye çalışıyorum. Atacağınız yorumlarla aramızda oluşan bu tatlı dostluğu daha çok pekiştirelim. Aramıza yeni katılan ilk kez yorum atan arkadaşlar oldu geçen bölüm inanın beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam kızlar. Okuyan arkadaşlar lütfen yorum atmaya çekinmeyin,inanın hepinizi tanımak ve hikaye hakkında görüşlerinizi öğrenmek beni çok mutlu ediyor. 

Yeni kapağı fark etmeyen arkadaşlar var mı aramızda?? Nasıl olmuş??? Ben bayıldım. Kapak tasarımımız, bir önceki kapağı da yapan değerli arkadaşım; aynı zamanda kendisi müthiş bir wattpad yazarıdır sevgili baharyeli 'ne aittir. Benim için çok uğraştı, emek verdi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu arada yazarımızın "Kaçak" hikayesini duymayan var mı bilmem ama varsa mutlaka okusun derim. Harika bir yazarın güzel kaleminden çıkan bu naif hikayemiz tamamlanmış bir hikaye olup başlandığında bağımlılık yapan bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda yazarımızın hali hazırda devam ettiği yeni hikayesi "Oyun Bozan" romantik komedi sevenlerin vazgeçemeyeceği bir kitap olacaktır. Ben; kitaptaki iki inatçı keçinin aşka karşı verdikleri tatlı mücadeleyi okurken acayip keyif aldım ve kahkahalara boğuldum. Yazarın anlatım dili ve hikayelerinin akıcılığı eminim sizi pişman etmeyecektir. Kapak için tekrar çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım. İyiki varsın...  

Bu arada haftalardır "Bu aşıklar ne zaman buluşacak?  Artık buluştur bu kumruları, Ne olur buluşşunlar artık yazarım, Bir de kavuşsalar artık ne güzel olacak" diye beni yorumlara boğan sevgili bozandmalik  umarım bölüm seni tatmin eder canım. Bol bol yorumlarını bekliyorum artık :))

Bölüm ithafı ikinize gelsin kızlar. Bu arada medya da çok sevdiğim eski bir filmin karelerinden oluşan bir klip var. Cold Play'in eşsiz sesiyle söylediği The scientist şarkısı bu filme çok yakışan ve defalarca dinlemekten zevk aldığım bir şarkıdır. Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar dostlarım :)))    

12 Saat Öncesi (Başlangıç)

Nehir'i, Demir'e emanet edip gitmek her ne kadar zor olsa da Yağız bunu yapıp evden ayrılmıştı. Aklı her ne kadar Güvercin'de kalacaksa da Eymen pisliğinin haddinden gelmesi gerekirdi. Arabasına atlayıp son sürat depoya doğru giderken telefonunu alıp Nehir'in geçmişini araştırması için tuttuğu yeni dedektifin numarasını tuşladı. Bu adam işini gerçekten titizlikle yapıyor, bulduğu her ayrıntıdan Yağız'ı haberdar ediyordu. Yağız sabah uyandığında telefonunun cevapsız aramalar kısmında dedektifin numarasını görmüş fakat bir türlü geri dönüş yapamamıştı. Kulağına taktığı kulaktan gelen çağrı sesi, yerini dedektifin çatallı sesine bıraktı.

"Günaydın Efendim."

"Günaydın İsmet Bey. Sabah telefonumda çağrınızı gördüm, Nehir ile ilgili bir gelişmemi oldu?"

"Aslında bunu sizinle yüz yüze görüşmek isterim. Müsaitseniz bir yerde buluşalım."

"Bu gece çok önemli bir işim var. Mümkünse telefonda konuşalım dedektif. Vaktim çok kısıtlı." Yağız konunun ne olduğunu iyice merak etse de soğuk kanılılığını koruyordu. Bu bilgi her ne ise bir an evvel öğrenmeli ve Eymen ile ilgili planlarını yoluna koymaya başlamalıydı. O it, bu gece cezasını en ağır bir şekilde çekecekti.

HIRÇIN GÜVERCİNWhere stories live. Discover now