My Opinion

753 37 29
                                    

In dit boek zal ik mijn mening geven over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen over vanalles gaan zoals: gebeurtenissen, mensen, films, games, boeken,....

Dit boek bevat controversiële meningen van mezelf, maar ook van mijn lezen.

Wees respectvol voor elkaar en elkaars meningen.

Dit is geen boek voor mensen die snel 'Triggered' zijn of mensen die haten op meningen omdat ze een andere mening hebben. Dit is ook zeker geen plaats voor mensen die woorden uit de context plukken om een visie of mening van iemand anders aan te vallen.

Ik kreeg zelfs eens de kritiek van iemand omwille mijn meningen. Ze begon van: 'Je kan niet zomaar je mening geven over iets'. Dit was een manier om gewoonweg te zeggen van 'SHUT UP, ik accepteer alle meningen behalve de mening van mensen die een andere mening dan ikzelf hebben'.

In tegenstelling tot dat soort mensen, zal ik wel alle meningen accepteren hoe controversieel of dom ze ook zijn. De kans is groot dat ik niet altijd akkoord ga gaan met die meningen, maar ik ga tegen niemand zeggen dat ze die mening niet mogen hebben over verkondigen.

Laat jullie visies en meningen horen in de comments op een respectvolle manier. Behandel iemand zoals je jezelf zou behandelen :-)

Dus zet een onderwerp in de comments en bedankt voor het lezen en ik hoop dat je dit boek leuk zal vinden :D

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu