My Girlfriend Left Me....

85 21 6
                                    

Dit is een moeilijk hoofdstuk voor mij om te maken, maar zoals de titel al zegt; My Girlfriend Left Me. De meesten van jullie hadden waarschijnlijk geen idee dat ik überhaupt een vriendin had, dat komt omdat we nogal een ingewikkelde relatie hadden. Ik noem haar mijn vriendin om het simpel te houden, maar het is iemand van wie ik hou en zij houdt/hield ook van mij.

Ik vind het zeer moeilijk om het hier over te hebben, want het is me eigenlijk net doorgedrongen dat het 'voorbij' is. Ik heb in 14 dagen niets meer van haar gehoord, maar ik heb in de loop van die 2 weken haar constant proberen SMS'en om te horen of alles oke was.

Ik geloof daarom dat de kans groot is dat ze me heeft laten zitten. Het lijkt er op dat ze misschien iemand anders heeft en niets meer met mij te maken wilt hebben. We hadden niet eens ruzie ofzo, de laatste conversatie die ik met haar had was zeer goed.

Een jaar of twee geleden gebeurde er iets gelijkaardigs met iemand waar ik een soort van relatie mee had. Ze verdween voor maandenlang van de aardbol en ik vond haar ineens terug op Facebook met een profielfoto van haar en haar boyfriend waar ze al jaren mee was. Ze was dus aan het cheaten met mij zonder dat ik en haar boyfriend het wisten.

Misschien was dat wel beter zo, want volgens mij loog ze over borstkanker te hebben. Ik geloofde haar in eerste instantie en ik dacht zelfs echt dat ze mijn Soul Mate was. Ze had van dat vurig rood haar en ze stond echt excellent in bikini. Trust me i know.

Het punt dat ik wil maken is dat ik het al heb meegemaakt om op zo'n brutale manier 'gedumpt' te worden. Ze willen me niet kwetsen en daarom denken ze dat het beter is voor gewoon niets te zeggen en me alleen achter te laten. Ze sparen uiteraard alleen zichzelf, want het doet zeer veel pijn.

Het spijt me echt dat ik jullie moet vervelen met mijn triestig verhaal, maar ik heb twee weken gewacht en gewacht voor een simpel SMSje terug en ik moest dit gewoon even kwijt.

Ik zoek geen medelijden ofzo, maar ik wil gewoon zeggen dat als ik de volgende dagen nogal triest/kwaad/kort over kom, dat dit is waarom. Een paar uur geleden was alles nog oke, maar toen ik besefte dat het al zo lang was.... het sloeg in als een bom.

Thanks voor het lezen, ik gooi dit hoofdstuk wel offline als ik me wat beter voel. Daarna kunnen we het terug hebben over dingen zoals de arrestatie van Tommy Robinson of Star Wars.... idk ik vind wel iets

My OpinionWhere stories live. Discover now