Regressief Links in 2018

56 12 7
                                    

Regressie betekent 'achteruitgang'. Regressief links daarintegen zijn mensen die beweren dat ze progressief zijn terwijl ze eigenlijk streven naar achterhaalde doelen. Dit soort bewegingen binnen de politiek zijn in de voorbije jaren enorm populair geworden en om eerlijk te zijn is het zeer verontrustend....

Let's talk about it

Een goed voorbeeld van zulke 'regressives' zijn bijvoorbeeld feministen die beweren dat hoofddoeken dragen een symbool is van vrouwelijke kracht en dat iedere vrouw/meisje een hoofddoek zouden moeten dragen.

"Iedereen met een beetje gezond weet dat hoofddoeken ABSOLUUT geen symbool is voor vrouwelijke kracht of vrouwelijke vrijheid.

Dit is eerder een symbool van vrouwelijke onderdrukken. Jaarlijks worden duizende vrouwen uit de Arabische wereld, gestenigd omdat ze hun hoofddoek niet dragen of niet goed zit."

De regressives hebben hier geen commentaar op, sterker nog ze beweren dat de Islaam de meest vrouwvriendelijke en vredige religie is ter wereld. Ik maak geen grapje, deze mensen menen het ook nog en geloven de onzin die hun leiders hen zeggen.

In de Arabische wereld staat het woord van twee vrouwen gelijk aan het woord van een man. Binnen deze Islamitische cultuur is het niet uitzonderlijk dat een man meerdere slav..... euhm.... vrouwen heeft. Ik was even verward omdat deze vrouwen vaak behandeld worden als echte slaven, deze vrouwen worden gedwongen om: te koken, te poetsen, te wassen en om te dienen voor s#ks.

"Ik ga niet ontkennen dat vele vrouwen deze taken ook doen in onze Christelijke maatschappij, maar vrouwen worden hier niet gedwongen om die dingen te doen. Vrouwen worden al zeker niet geslagen als ze die dingen niet doen, zoals dat in de Islamitische Arabische wereld wel het geval is."

Het punt dat ik wil maken is dat deze regressives beweringen maken die overduidelijk fout zijn en ze proberen te pushen als waarheid. Als genoeg mensen een leugen geloven wordt het de 'waarheid' (ookal is dat niet het geval).

In een paar eeuwen tijd zijn we geëvolueerd naar een maatschappij waar bewijs nodig is om iemand te veroordelen. Regressives daarintegen beweren dat een beschuldiging al genoeg is om iemand te veroordelen.

Deze regressives beweren dat we iedere vrouw zomaar moeten geloven als ze een man beschuldigt van verkrachting. Zoals ik bij een update onder het deel Abortus al zei, een zeer groot gedeelte van die beschuldigingen zijn vals en het is zeer verontrustend dat er dan mensen zijn die nog zeggen dat we iedere beschuldiging moeten geloven.

Deze linkse regressives beweren ook dat ze voor vrijheid van mening zijn........ tot dat je een andere mening hebt, dan gaan ze er alles aan doen om te zorgen dat je je mening niet kunt verkondigen.

De fascistische beweging genaamd Antifa bijvoorbeeld; gebruikt geweld om hun tegenstanders het zwijgen op te leggen. Deze beweging zit vol met regressives en andere radicale linkse 'protestanten'. Deze antifascisten zijn meestal gemaskerd en proberen hun identiteit te verbergen en dat maakt hen zo gevaarlijk.

Ze denken dat ze cool en stoer zijn in hun gemaskerde outfits met hun stokken en andere wapens, maar in werkelijkheid zijn deze mensen de grootste lafaards die er zijn. Deze mensen zijn zo laf dat ze door middel van zinloos geweld en chaos andere meningen kunnen onderdrukken.

Ondanks dat, Antifa blijft een zeer gevaarlijk organisatie en wordt gesubsidieerd door organisaties zoals Open Society van George Soros

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ondanks dat, Antifa blijft een zeer gevaarlijk organisatie en wordt gesubsidieerd door organisaties zoals Open Society van George Soros. Ik heb het al eerder over deze man gehad. Antifa is overal en dit is geen trend in de VS alleen. In Europa is Antifa zeer actief. Je hebt Antifa Antwerpen, Antifa Nederland, Antifa Duitsland, Antifa Engeland en ga zo maar door.

Een paar weken geleden nog, werd een event van Sargon Of Akkad verstoord in Groot-Brittannië. Lauren Southern werd een jaar geleden nog aangevallen door Antifa.

Het punt dat ik wil maken is dat Antifa gevaarlijk is en dat we moeten oppassen voor regressives. Laat je niet leiden door een groep...

Denk voor jezelf!!!

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik heb geen ideeën meer. Ik ben begonnen met een paar delen te schrijven, maar het voelde niet goed dus ik heb ze niet afgewerkt. Dus laat wat ideeën achter voor volgende nieuwd delen in de comments :-)

My OpinionWhere stories live. Discover now