Walgelijke Moord!

64 11 1
                                    

In de voorbije 24 uur heb ik mijn mening over de doodstraf veranderd, dit kwam door een walgelijke gruwelijke moord die plaats vond in Duitsland door een migrant uit Nigeria in een treinstation.

Let's talk about it

Op 12 april 2018, vondt er een gruwelijk tafereel plaats in een treinstation in Hamburg Duitsland. Een immigrant uit Nigeria stak zijn baby van 1 in de nek en onthoofde haar voor de ogen van zo'n 10 omstanders en zijn Duitse vriendin. Daarna stak hij zijn vriendin neer en ze stierf in het ziekenhuis.

Dit is absoluut één van de walgelijkste moorden waar ik ooit al over gelezen heb. Één van de meest walgelijke aspecten aan dit verhaal is dat het verzwegen wordt door de media omdat het niet politiek correct is!!!

De moordenaar stond bekend bij de Duitse politie, zijn vriendin had namelijk al verschillende doodsbedreigingen gekregen van de man. De Duitse politie nam zulke bedreigingen uiteraard zeeeer serieus en pakten de man direct op.......... NEE ze deden niets en beweerden dat die doodsbedreigingen NIET serieus waren!!!!

Door de politieke Duitse politie die te bang zijn om iets te doen aan zulke mensen, zijn nu wederom 2 mensen omgekomen waaronder een ontschuldige baby.

Wanneer een kind verdrinkt in de Middelandse zee en op een strand wordt gelegd om te dienen als propaganda is dat wereldnieuws, maar als er een baby in het openbaar wordt onthoofd voor de ogen van verschillende mensen is dat lokaal nieuws of GEEN NIEUWS. Want dat past niet in de agenda van de media. Mensen die foto's en filmpjes hebben geplaatst van deze gruweldaad, krijgen een bezoekje van de Duitse politie of worden opgepakt.

Voor meer dan 3 maanden lang is deze misdaad niet in de kijker gekomen, pas nu begint dit verhaal wat rondgang te krijgen in de alternatieve media. Verwacht zulke verhalen niet op de VRT hoor, hun moto is 'iedereen welkom zelfs als je een strafblad hebt van een meter'.

Ik heb het echt gehad met ongecontrolleerde migratie, en dit zijn niet eens uitzonderingen. Iedere dag in Europa sterven er mensen door mensen die hier niet zouden moeten zijn, geweldadige migranten nemen dagelijks de levens van Europeanen, maar de media blijft deze 'vluchtelingen' allemaal onschuldig zijn en geen vlieg kwaad doen. Uiteraard is het overgrootte deel van deze mensen geen gevaar voor de maatschappij, maar een relatief groot deel van deze mensen kunnen gewoon niet functioneren in onze Westerse maatschappij.

Ik wil ook even verduidelijken dat ik 'vluchtelingen' tussen aanhalingstekens zet omdat meer dan 90% van de mensen die via bootjes naar Europa komen, geen echte vluchtelingen zijn maar wel economische migranten.

Ik heb geen probleem met economische migranten, maar ze moeten een meerwaarde zijn voor onze economie en maatschappij. Voor het overgrootte deel van die economische migranten is dat niet het geval en ze zijn een zware last voor de (Belgische) staat.

In de media zien we beelden van vrouwen en kinderen die via boten naar Europa komen, maar het overgrootte deel van die mensen zijn volwassen mannen. Dit is bewust om het publiek te manipuleren voor PRO- migratie te worden en simpathie op te wekken.

Mijn doel is niet om jullie allemaal anti-migratie te maken, mijn doel is om jullie te laten inzien dat het beeld dat de media geeft niet correct is. Ga zelf op onderzoek uit en laat je niet misleiden door de propaganda van de politiek correcte media die alleen maar uit is om hun agenda voort te zetten.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet om te stemmen en te volgen.

Het gaat even duren voordat ik nog iets ga schrijven op Wattpad, ik ben nu namelijk bezig met YouTube video's te maken. Ik zal wel een hoofdstuk online zetten met een link naar mijn YouTube kanaal in de komende weken :-)

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu