Trump en Rusland en Fake News

93 20 27
                                    

Ik heb in het verleden gezegd dat ik in dit boek niet over Trump zou praten omdat hij te controversieel is, maar ik kan nu niet langer zwijgen over de liegende hypocriete media en het 'Fake News' dat ze over de president verspreiden.

Let's talk about it

Voordat ik start, wil ik nog even duidelijk maken dat ik altijd een Trump supporter was. Hij was de beste kandidaat voor de job op het moment van de verkiezingen. Hij is niet perfect en soms vind ik het gewoon hilarisch hoe narcistisch hij is, maar hij was/is veel beter dan mevrouw Clinton.

"Ik wou dat gewoon even duidelijk maken. Ik weet dat ik haat ga krijgen hiervoor en ik heb me er bij neer gelegd. In het verleden waren er mensen die stopten met mijn boek te lezen omdat ik een Trump supporter ben. Ik vind dat belachelijk"

Daar gaat het vandaag niet echt over. Het gaat om een zegenaamde 'bombshell' die ABC-news een paar dagen geleden uit bracht.

Het gaat om onderzoeksjournalist Brian Ross. Hij schreef dat de voormalige veiligheidsadviseur Flynn van de toenmalige presidentskandidaat Donald Trump de opdracht had gekregen om contact te leggen met Russen. Dat bleek onjuist. 

Trump zou Flynn en een smalle kring van adviseurs alleen de opdracht hebben gegeven om na te denken over hoe de banden met Rusland verbeterd konden worden met het oog op de samenwerking tegen terrorisme en Syrië, zo erkende ABC News zaterdag

Wall Street kelderde met een procent nadat ABC News het foutieve nieuws over Flynn en de rol van Trump naar buiten bracht.

Bron: AD.nl (Journalist ABC News geschorst om foutief bericht Trump)

Ik gebruikte dat artikel even om simpel uit te leggen wat er aan de hand was. Het ging om oude informatie die al lang in het openbaar was en waar absoluut niets mis mee was. Brian Ross probeerde met dit fake news artikel, het publiek te misleiden en argwaan te wekken. Het was geen 'vergissing', het was opzettelijk gedaan om de president in een slecht daglicht te zetten.

"Dit nieuws ging de wereld rond, zelfs op de zender één was het het hoofdnieuws van de dag. Bijna nergens zag je een correctie en miljoenen mensen denken nu dat Trump banden heeft met Rusland door dit artikel"

De waarheid is dat er tot de dag van vandaag nog steeds, geen enkel bewijsmateriaal is dat Trump met de Russen verbindt. Het bedrijf dat die beschuldiging naar buiten bracht 'Fusion GPS', werd gefinancierd door de Clintons. Dat is geen theorie ofzo, dat is een bewezen feit.

"Trump wordt nu beschuldigt en zwart gemaakt door de pers. De meesten van hen weten dat er niets aan is, maar ze weten dat een lezers en kijkers dat niet weten. Ze willen iedereen dom houden want 'Trump nieuws' verkoopt nu eenmaal het meeste kranten eh"

Ik zeg niet dat er absoluut geen enkele mogelijkheid is dat Trump en Rusland banden hebben, maar er is geen bewijs van dus we kunnen er gewoon niet vanuit gaan dat het correct is.

"Ik zeg ook niet dat er absoluut geen enkele mogelijkheid is dat x_Dreamslove_x een seriemoordenaar is, maar er is geen bewijs dus we kunnen er gewoon niet vanuit gaan dat ze het wel is. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Iedereen is ontschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ik heb horen zeggen dat Trump een racist is, een vrouwenhater, een Nazi en zelfs een verkrachter. Ik vind dat absoluut walgelijk dat mensen tegenwoordig zo laag gaan."

Trump is naar mijn mening een zegen voor de VS. De markten zijn nog nooit zo goed bezig geweest als met Trump en hij wilt het beste voor zijn land. Wees eerlijk en geef de man een kans, als ik het ergens niet mee eens ben met zijn beleid dan zeg ik dat op een goede manier. Ik zeg waarom ik het er niet mee eens ben en zo kunnen we evolueren als een gemeenschap, door eerlijk te zijn tegen elkaar en te luisteren naar anderen.

"Ik wil het ook nog even hebben over de stock market, het verloor miljarden in waarden door het fake news artikel van ABC-news. Dit kan in de toekomst misschien het verlies van duizenden jobs betekenen. Het artikel was niet zo ontschuldig als het lijkt. Het had een invloed ookal was het gewoon fout."

Nieuws kan een invloed hebben, maar Fake News ook en dat is de boodschap waarmee ik dit deel wil afsluiten.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Wat denk jij van president Trump? Ben je voor? Ben je tegen? Heb ik je mening over Trump verandert met dit hoofdstuk? Laat het horen in de comments.

Op een respectvolle manier, ik weet dat sommige het daar lastig mee hebben als het gaat over Trump, maar toch wees eerlijk en respectvol

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu