PostNL RANT!!!

30 5 3
                                    

België staat bekend als een schip dat zinkt maar wel blijft drijven, in vele opzichten vind ik daarom vele aspecten van de Nederlandse maatschappij superieur. Bpost of de Belgische post is een voorbeeld van iets dat vele malen beter is dan zijn Nederlandse variant PostNL. Vandaag wil ik het hebben over de shitshow genaamd PostNL.

Let's talk about it

PostNL is een postbedrijf uit Nederland, het is in: België, Duitsland, Luxemburg, Italië, het VK en uiteraard ook in Nederland actief

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

PostNL is een postbedrijf uit Nederland, het is in: België, Duitsland, Luxemburg, Italië, het VK en uiteraard ook in Nederland actief. Van alle bedrijven waar ik geregeld mee in aanraking kom, is PostNL het meest onbekwame rommelbedrijf dat ik ken.

Laat ik even starten met een klein verhaaltje. Gisteren werd er op de deur gebonkd alsof Wereldoorlog 3 was uitgebroken. We hebben een bel trouwens. Ik sta op en haast me naar de deur (duurde +/- 10 tot 12 seconden) en wanneer ik buiten ga zie ik een wit-oranje bestelwagen van mijn oprit rijden, de man roept in een raar accent 'Het staat daar joh!'. Naast de deur tussen het zand lag er een pakje gegooid.

De bestelwagen scheurde weg en ik stond versteld van de pure onbekwaamheid en onbeleefdheid van die man, en dit is niet de eerste keer dat zulke dingen gebeuren. Het protocol is dat als er niemand thuis is, die mensen het pakje terug moeten mee nemen en een speciale brief met een code in de brievenbus moeten achterlaten.

PostNL is een zinkend schip. Ik heb geen enkel idee waarom dit zo'n groot bedrijf geworden is, zeg wat je wilt over België maar de Belgische post is excellent. Het personeel is vriendelijk beleefd EN kan meer dan twee woorden Nederlands, wat bij de pakjesbezorgers van PostNL 7/10 keer niet het geval is.

Ik denk niet dat het een noodzaak is voor pakjesbezorgers om Nederlands te kunnen, maar als er een probleem is (wat bij PostNL nogal vaak het geval is) dan kunnen die problemen meestal niet of zeer traag opgelost worden.

Ik vind persoonlijk de verhalen hillarisch over de problemen bij PostNL, bijna iedereen die ik ken heeft wel zo'n een WTF moment met dit bedrijf. Als je alleen nog maar naar de reviews kijkt..... oh god de cring is real xD

Ik wil vandaag eens door zulke reviews gaan. Ik gebruik TrustPilot, dit is een soort van online reviewsite waar mensen een review kunnen achterlaten en PostNL heeft zo'n 1500 reviews.

 Ik gebruik TrustPilot, dit is een soort van online reviewsite waar mensen een review kunnen achterlaten en PostNL heeft zo'n 1500 reviews

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu