Tijd Om Te Stoppen

58 12 7
                                    

Iedereen weet dat ik constant gefrustreerd ben met Wattpad. Ik heb zo lang mogelijk mijn frustratie proberen onderdrukken omdat heel wat mensen mijn boeken lezen, maar nu zit ik op zo'n punt dat ik gewoon niet meer wil schrijven op Wattpad.

Ik hou er van om mijn mening te geven en ik hou van dit boek, maar ik doe het liever op een platform dat niet op sterven na dood is. Ik wil liever video's maken over bepaalde onderwerpen in plaats van verder te schrijven op Wattpad. Video's geven me de kans om nog efficiënter te zijn in hetgene dat ik zeg, het geeft me ook de kans om op een fatsoenlijke manier bronnen te vermelden.

Om eerlijk te zijn ben ik Wattpad gewoon moe. Waarom krijg ik zelfs focking videoads op mijn eigen verhalen? Zelfs als ik ze wegklik krijg ik ze nog te zien.

Ik lees praktisch gezien alleen mijn eigen boeken om ze te checken op spellingsfouten, ik ben meer het type dat echte boeken lees met een voorkeur voor boeken met een harde leren kaft. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn voor mensen die mijn boeken lezen op Wattpad, om iedere 2 à 3 hoofdstukken een video-ad te krijgen die veel te lang duurt en nog luid is ook.

Het is me ook opgevallen dat er in vergelijking met vorige maand nog maar weinig mensen dit boek lezen.  Ik begrijp dat dit met het begin van school enzo te maken heeft, maar toch heb ik het gevoel dat dit voor mij niet voldoende is om verder te schrijven. Het kost me enorm veel uren voor bepaalde onderwerpen te bespreken en tegenwoordig zijn er te weinig mensen die dit boek nog lezen om het in mijn ogen rendabel te maken.

Ik ben al gestopt met horrorverhalen omwille van dit feit, en dit heb ik in mijn ogen succesvol overgebracht naar YouTube. Mijn kanaal mag nu nog wel klein zijn, iedere keer als ik een nieuwe video publiceer doet het het beter dan de vorige. Grootheid moet immers klein beginnen, en toen ik begon op Wattpad had ik nog niet half zo'n goede stats als op mijn YouTube nu.

Ik ben bereid om hetzelfde te doen voor dit boek; om de bedoeling van dit boek verder te zetten op YouTube. Dit zal niet hetzelfde zijn als mijn horrorvideo's, bij die video's is het gewoon een script voorlezen, een thumbnail maken en wat creepy muziek en geluidseffecten gebruiken en that's it.

Bij de video's die ik wil maken als videovervolg op dit boek zal er wat meer bij komen kijken, uiteraard niet iets dat ik niet aan kan maar het zal tijd kosten voor zulke video's te maken. Deze tijd wil ik graag spenderen aan een project als dit.

Dit ga ik uiteraard op een ander kanaal doen want horror en sociale commentaren is niet echt iets dat bij elkaar past. Deze week ga ik dus een nieuw account maken en ik zal jullie wel de link geven als ik mijn eerste video heb gepubliceerd.

Begrijpen jullie een beetje wat ik met dit hoofdstuk bedoel? Als jullie vragen hebben zal ik ze allemaal in de comments of in privébericht beantwoorden. Wat denken jullie? Is dit een goed idee? Ik ga het op z'n minst proberen.

Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat jullie niet te teleurgesteld zijn in mij voor deze beslissing, maar voor mij werkt Wattpad gewoon niet meer. Toch wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange steun, ik zeg het misschien veel maar ik waardeer het enorm :)

Oh en ik heb een nieuwe horrorvideo gepubliceerd op YouTube. Ik hoop dat jullie deze video creepy vinden en er komt zelfs nog een epiloog in de loop van de week van dit verhaal. Likes, comments en subs worden enorm gewaardeerd

My OpinionWhere stories live. Discover now