Vlaanderen Verkiezingen

49 4 7
                                    

Komende zondag zijn het wederom verkiezingen in België. Dit is voor mij de eerste keer dat ik mag/moet gaan kiezen, in België is het namelijk verplicht om te gaan stemmen.

Ik dacht dat het wel eens de gelegenheid was om eens te zien op welke partijen Vlamingen zouden kunnen stemmen. Uiteraard ga ik het alleen maar hebben over de grote partijen, en niet over de kleine lokale partijen.

Let's talk about it

Om te starten wil ik het hebben over het laagste van het laagste.

Communistische Partij of PVDA+

Ik haat communisme met een enorme passie, en de Partij Van De Arbeid is de partij die het dichtste staat bij communisme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik haat communisme met een enorme passie, en de Partij Van De Arbeid is de partij die het dichtste staat bij communisme. Communisme heeft het leven gekost van bijna 100 miljoen mensen in de voorbije eeuw, maar het argument dat vele 'moderne' communisten gebruiken is dat communisme nooit correct is ingevoerd.

De PVDA+ wilt zoveel mogelijk macht naar de overheid verschuiven. Dit doen ze door zoveel mogelijk belastingen te eisen, waardoor ze het geld 'gelijk' willen verdelen onder de mensen. Deze manier werkt, we zagen dit ook in Noord-Korea en Venezuela, maar vroeg of laat zal het falen en hongersnood zal volgen.

Stem niet op de PVDA, dit is een partij die claimt om op te komen voor arbeiders en voor 'gelijkheid' van uitkomst. Ze willen geen gelijke kansen maar wel gelijke uitkomsten.

Groen

Groen, dit is een partij die gelijkaardig is aan de PVDA+, maar dan veel minder extreem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Groen, dit is een partij die gelijkaardig is aan de PVDA+, maar dan veel minder extreem. Dit is de partij van de 'groene goeroes', deze partij zet zich voornamelijk in voor het milieu en de natuur.

Dit klinkt misschien goed, en heel erg veel van de Linkse partijen klinken goed en werken op papier, maar in de realiteit werken ze niet. Groen wilt zoveel regulariseringen dat België niet meer aantrekelijk zal worden voor bedrijven, en daardoor zullen grote bedrijven uit België vertrekken en kleine bedrijven zullen het moeilijk hebben om te groeien.

'Alternatieve energie' klinkt misschien zeer goed, maar door zulke 'groene ideeën' hebben we in België een energietekort waardoor we van Frankrijk energie moeten kopen. De prijs van energie is de laatste jaren enorm gestegen dankzij deze groene ideeën en we hebben heus niet meer van zulke groene ideeën nodig.

My OpinionWhere stories live. Discover now