Melanie Martinez Verkrachting???

269 36 59
                                    

Ik heb het altijd al graag over Melanie Martinez willen hebben, maar ik had nooit echt de gelegenheid om het over haar te hebben. Twee dagen geleden kwam ik te horen dat Melanie Martinez verdacht werd van verkrachting.

Let's talk about it

Voor de mensen die het nog niet weten. Een paar dagen geleden kwam Timothy Heller naar buiten over het verhaal waarom dat zij en Melanie Martinez geen vriendinnen meer zijn. In het verhaal beweert ze dat ze verkracht werd door Melanie Martinez.

"Ik was eerst een beetje sceptisch over haar verhaal, maar dat ben ik over elke beschuldiging van seksueel misbruik vandaag de dag. Jammer genoeg kwam ik al snel tot de conclusie dat Melanie Martinez het incident niet eens ontkende. Ze beweerde wel dat er wederzijdse toestemming was, maar Martinez zou ook onder de invloed zijn geweest van drugs. Ik geef Heller daarom het voordeel van de twijfel.

Ik wist altijd dat er iets goed mis was met Melanie Martinez, maar verkrachting? Dit was geen luguber rollenspel ofzo, dit was een echte verkrachting."

Iedereen wist wel dat er iets mis was met Melanie Martinez, als je alleen nog maar naar haar uiterlijk kijkt, weet je al dat er iets niet juist is. Uiteraard zegt je uiterlijk niets over wie je echt bent, maar het geeft soms wel weer bij wat soort 'groep' je hoort.

"Die groep waar ze bij hoort, is de Hollywood Pop-culture elite. Dit is de benaming die ik geef aan de mainstream Hollywood muziek en film figuren. Dit zijn mensen met veel macht en geld.

De groep van mensen die hun machtsposities misbruiken voor geld, voor seks en voor invloed. Voor dit soort mensen is seksueel misbruik een normale zaak. Als je macht en invloed genoeg hebt, zal de pers zelfs jarenlang zwijgen voor je. Dit gebeurde bij 'The New York Times' die jarenlang harde informatie had over Harvey Weinstein, maar ze nooit bekend maakte. Ik vind dat gewoon walgelijk...."

Het is ook shockerend dat seksueel misbruik, drugs en zelfs pedofilie gewoon geaccepteerd worden in Hollywoodland. De zogenaamde 'Hollywood-feministen' waren vroeger altijd bezig over dat we in een verkrachtcultuur leven en ik ging er vanuit dat ze gewoon gekken waren, maar na de laatste maanden van beschuldigingen van seksueel misbruik  in Hollywood, begin ik te geloven dat ze serieus waren.

"Ik zeg niet dat we in een verkrachtcultuur leven, maar vanuit hun perspectief in Hollywood lijkt dat wel zo. In Hollywood heerst er zo'n cultuur en het is daarom niet zo raar om te denken dat ze er vanuit gingen dat het overal hetzelfde is, terwijl dat hellemaal niet zo is."

Maar ik ben weeral aan het afdwalen. Melanie Martinez is in mijn ogen een freak en dat is niet alleen omdat ze een mogelijke verkrachter is, Martinez maakte vorig jaar een verontrustende song genaamd 'Cry baby'.

De song klinkt misschien goed, maar de hele context en voornamelijk de videoclip, zijn in mijn ogen zeer verontrustend. Ik ga er niet zo ver op in gaan, maar het komt er op neer dat het een ode is aan een specifieke seksuele fetish en jammer genoeg ook pedofilie.

"De song en de videoclip worden nog sinister als je er aan denkt dat de zangeres waarschijnlijk een verkrachter is."

Maar het meest sinister aan Melanie Martinez, is waarschijnlijk haar fanbase. Haar fans bestaan uit zeer jonge meisjes, als ik nog maar kijk op Wattpad zie ik constant profielfoto's van Melanie Martinez. Dit soort mensen zijn zeer makkelijk te manipuleren en daarom vind ik haar videoclip van Cry Baby zo sinister.

Voor deze fans klinkt het als iets geks en leuk, maar de waarheid die er achter zit is veel verontrustender dan dat ze beseffen....

Ik verwacht ook dat ik heel wat haat ga krijgen op dit deel, maar ik wil dat deze informatie gedeeld wordt zodat haar fans en iedereen eigenlijk, beseffen dat er meer achter Melanie Martinez zit dan een lieve rare meid met een spleet tussen haar tanden. In de werkelijkheid is ze waarschijnlijk een verkrachter die miljoenen fans onbewust manipuleerden.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Laat je mening horen in de comments. Was jij een fan van Melanie Martinez? Is er een dubbele standaard tussen een verkrachting door een man of door een vrouw? Laat het horen in de comments

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu