'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'

77 13 3
                                    

Dit was een hoofdstuk van een boek op mijn verlaten account. Ik vind het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen weten over dit probleem, want de voorbije jaren is dit probleem erg geworden.

____________________________

Ik heb altijd gedacht dat het niet erger kon dan boeken over uithuwelijking, maar ik was verkeerd. Bij het maken van dit account, werd er mij dit boek aanbevolen.

Uitgehuwelijkt aan mijn verkrachter..... ik weet niet wat erger is. Het uitgehuwelijkt gedeelte of het verkracht gedeelte.

OHHH WACHT IK WEET HET AL!!! DE COMBINATIE VAN DE TWEE IN COMBINATIE MET DE GRUWELIJKE COVER!!!

De cover op zich is normaal, maar als je weet dat het boek gaat over een gedwongen huwelijk EN een verkrachting, dan is het nogal messed up naar mijn mening.

De cover op zich is normaal, maar als je weet dat het boek gaat over een gedwongen huwelijk EN een verkrachting, dan is het nogal messed up naar mijn mening

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik wil het ook niet specifiek over de schrijfster hebben, dit is namelijk geen abnormaal ding op Wattpad. Dingen zoals VERKRACHTING en UITHUWELIJKING worden constant genormaliseerd bij een specifieke groep.

Uiteraard zou het zeer politiek incorrect zijn om deze groep bij naam te noemen..... maar politieke correctheid is een tumor op deze aarde. Ik heb het over jonge Moslim meisjes van de tweede of derde generatie van migranten die hier naar Europa zijn gekomen.

Ik kan een hele rant daarover doen, maar het punt is dat het komt door een slechte integratie. Ik wil verduidelijken dat dit NIET de schuld is van die meisjes maar wel van hun ouders, hun omgeving en een slecht migratiebeleid dat kwantiteit belangrijker vindt dan een goede integratie. Dit zorgt er voor dat deze meisjes nog steeds worden opgevoed in een cultuur waarin dit soort dingen genormaliseerd en geromantiseerd worden.

Maar ik ben aan het afdwalen. In mijn vorige boeken heb ik het al gehad over dat er in de Islaam jonge meisjes van 6 à 7 jaar al worden uitgehuwelijkt aan oude mannen als hun zoveelste vrouw. Ik kan daar weer een hele tejst over schrijven, maar iedereen weet dat het romantiseren van een uithuwelijking en een verkrachting gewoon verkeerd is.

Wattpad discrimineert tegenover horrorcontent omdat het niet goed is voor op te adverteren, dat snap ik gedeeltelijk wel, maar boeken zoals deze en boeken met porno.

Die boeken worden toegelaten EN dan nog eens gepromoot. Sterker nog, tussen vele van die boeken vind ik zelf advertenties.

Deze hele situatie is in zoveel opzichten verkeerd. Ik kan die bedrijven contacteren van die advertenties om te laten zien tussen welke boeken hun ads staan, maar ik besef dat dit ook mogelijke gevolgen kan hebben voor normale Wattpaders die hier niets mee te maken hebben, dus ik doe het niet ik hoop gewoon voor hen dat Wattpad iets doet voordat iemand anders het wel gaat doen.

Bedankt voor het lezen. Vergeet niet voor te stemmen en zeker te volgen.

Wat is jouw mening? Laat het horen in de comments. Denk je dat dit soort verhalen op Wattpad horen?

My OpinionWhere stories live. Discover now