Rants?

69 12 18
                                    

Een hoop van jullie hebben me de voorbije dagen/weken, laten weten dat dit boek een soort van rant- boek aan het worden is. Ik las daarnet de hoofdstukken die ik gemaakt heb eens goed door en ik moet toegeven dat ik nogal 'gepassioneerd' over kom in mijn meningen.

Sommigen zouden het ranten kunnen noemen, en misschien is dat wel de juiste benaming voor wat ik de laatste weken meer en meer aan het doen ben in dit boek.

Het klinkt misschien zeer raar, maar ik hou niet van te ranten en keer op keer over hetzelfde te spreken, maar toch lijk ik dit tegenwoordig veel te doen.

Het is niet de bedoeling om bij sommige onderwerpen zo gepassioneerd over te komen, maar hoe meer dat ik over dingen nadenk, des te meer frustratie dat ik begin te voelen. Die frustratie zet zich dan om bij mij in passie, en van passie komen een soort van rants hier en daar.

Als ik alleen nog maar nadenk over de invloed die de Hollywood cultuur heeft op de mensen van tegenwoordig, dan wordt ik al kwaad omdat ik mij er soms zo machteloos bij voel. Je ziet mensen gemanipuleerd worden door de media zonder dat ze het door hebben, en het maakt een passie bij mij los om aan de mensen duidelijk te maken wat er aan de hand is.

Uiteraard heb ik die passie niet alleen bij zulke onderwerpen, maar bij media en hollywoodwaanzin komt dit het meeste voor.

Ik moet toegeven dat ik dit boek begon met voornamelijk feiten te geven en door middel van die feiten een mening te maken. Nu gebruik ik nog steeds een hoop feiten, maar er komen meer en meer 'rant-stukken' in mijn hoofdstukken die de feiten vervangen.

Uiteraard kan ik doen wat ik wil, dit is immers mijn boek, maar ik wil jullie overtuigen van mijn meningen en ik voel dat dit makkelijker is met meer feiten te geven. Je kan immers feiten niet ontkennen (ookal proberen sommige mensen dat omdat ze de feiten niet leuk vinden), maar met rants is het moeilijker om mensen te overtuigen omdat rants gevoelens zijn.

Hoe gepassioneerd gevoelens ook mogen lijken, toch kunnen ze nooit feiten vervangen.

Wilt dit dan zeggen dat ik fout was in de voorbije hoofdstukken? Nee absoluut niet. Ik sta achter alles dat ik heb gezegd, maar de manier waarop dat ik het gepresenteerd heb was niet correct. Ik moest meer feiten gebruikt hebben en mijn gevoelens die niet ondersteund werden door feiten, niet in de hoofdstukken gezet hebben. Het 'ranten' zoals velen van jullie het noemen, zou ik achterwege moeten gehouden hebben om een duidelijkere mening te geven die gebaseerd was op de feiten die ik in het hoofdstuk vernoemd had.

Een zeer groot deel van jullie houden er van dat ik gepassioneerd ben en rant over 'dit' en 'dat', dus ik ga mijn best doen om een goede balans te zoeken tussen gepassioneerd zijn en zo'n groot mogelijk aanbod van feiten te geven.

Ik heb onlangs een echt boek geschreven (ja zo'n mythisch papieren ding) over politiek, daar had ik het over allerlei onderwerpen maar daar gebruikte ik alleen maar feiten en uit die feiten vormde ik dan een mening. Een zeer goed boek, al zeg ik het zelf en ik ben zeer trots op mijn werk.

Sommige mensen bekritiseren me ook omdat ik alleen maar schrijf over dingen die ik niet leuk vind of zelfs haat. Om eerlijk te zijn, is het zeer saai om te schrijven over iets dat je leuk vind en het is zeer saai ol te lezen ook.

IK WIL NIET DAT MIJN LEZERS STERVEN VAN VERVELING!!!

Toch ben ik van plan om hier en daar wat anders te doen. Dingen zoals theorieën te geven over bepaalde films of games, dit doe ik zeer graag maar er is niet echt een publiek voor volgens mij. Ik zou dolgraag een theorie hoofdstuk maken over de game Firewatch, maar de meesten van jullie zouden het niet begrijpen omdat de meesten nog nooit van Firewatch hebben gehoord en......  jullie snappen wel wat ik bedoel.

De volgende twee hoofdstukken gaan wel zeer positieve hoofdstukken zijn, in die hoofdstukken ga ik mijn top 10 van favoriete videogames geven. (De delen zijn al af, alleen de afbeeldingen nog invoegen)

Ik hoop dat jullie snappen wat mijn bedoeling was met dit hoofdstuk. Ik wil wat terug gaan naar de  oorspronkelijke bedoeling van dit boek, en ik hoop dat jullie dat kunnen appreciëren.

Thanks voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Laat me in de comments horen wat jouw favoriete videogames zijn, en heel misschien heb je wel dezelfde favoriete games als ik :P..... waarschijnlijk niet, maar toch.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu