Wat Scheelt Er Met Me?

57 6 6
                                    

In de voorbije weken/maanden heb ik heel wat 'bezorgde' berichten gekregen van fans. De berichten variëren van 'heey waarom schrijf je geen verhalen meer?' Of 'Is alles wel oke met jou?' Of 'ik voel dat je niet 100% bent de laatste tijd. Wat scheelt er?'. Dit zijn geen letterlijke quotes, maar het geeft een idee wat voor berichten ik tegenwoordig nogal veel krijg. Ik waardeer het erg dat zoveel mensen bezorgd zijn, maar ik vind het nogal lastig om een antwoord te geven op zulke vragen. Daarom heb ik besloten om deze vraag hier in dit boek te beantwoorden.

Let's talk about it

Ik wou dat ik jullie gewoon kon zeggen wat er precies scheelt met mij, maar het is nogal lastig omdat het een combinatie is van meerdere dingen.

Heel wat mensen op Wattpad die hier al een tijdje zijn en een groot aantal volgers en fans hebben opgebouwd, zijn al zeer lang gestopt of zijn hun relevantie verloren. Bij mij is dat juist hetzelfde, mijn lezersaantal is ook niet meer wat het ooit geweest was maar ik probeerde heel erg lang om vast te houden aan mijn succes.

Het is in mijn ogen niet erg om niet relevant te zijn, maar niet meer relevant te zijn of je relevantie te verliezen daar hebben mensen het meeste problemen mee.

Ik heb geprobeerd om wat nieuwe dingen te doen op Wattpad, wat in een andere richting te gaan en voor een tijdje lukte dat maar niet voor een lange tijd.

Ik hield nog steeds van horrorverhalen schrijven en te delen met anderen, dus maakte ik een Youtube kanaal aan en daar stop ik nu veel van mijn tijd aan. Ik heb nu 30 subs en om de 2 dagen krijg ik er een sub bij, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest dan tijdens het maken van video's. Het geeft me wat voldoening en het geeft me ruimte om een nieuw publiek aan te spreken met mijn verhalen.

Ik had ook plannen om dit boek te morfen in een ander YouTube kanaal, maar mijn eerste video was rommel dus ik ben nu al 3 weken bezig aan een nieuwe video die gegarandeerd 2000 keer beter is dan de eerste, maar het vergt wat tijd en ik wil jullie niet opnieuw teleurstellen met weer zo'n slechte video.

Het derde punt dat ik wil maken is dat het niet zo goed gaat met mijn anxiety, ik praat hier niet graag over omdat ik niet wil dat mensen zich zorgen gaan maken om me of dat mensen denken dat ik mijn anxiety gebruik om aandacht te zoeken of iets in die aard.

Dus mijn anxiety is langs de ene kant veel beter geworden, maar ik zit in een soort van situatie waar ik heel moeilijk  uitgeraak. Het is ook niet echt mijn schuld dat ik in zo'n ingewikkelde situatie zit maar ik moet er wel zelf alleen uit komen.

Het is niet erg belangrijk, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat Wattpad zeer slecht is voor mijn anxiety. Wattpad zit vol met mensen die me willen neerhalen omdat ze denken dat ik zo'n grote gemene boogieman ben omwille van mijn politieke overtuigen. Dit is absoluut niet het geval, ik ben 1m 70 groot, ik ben tegenwoordig bezig met krachttraining maar ik ben nog steeds geen tank.

Ik ga niet liegen ik ben heel gemeen..... uitsluitend tegen de mensen die gemeen zijn tegen mij, anders ben ik best oke. Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik één van de vriendelijkste mensen ben die ze kennen, ik ben zeer blij dat mensen zo over me denken maar ik probeer iedere dag om de beste persoon mogelijk te zijn. Maar er vanuit gaan dat ik gemeen ben omwille van mijn politieke standpunten is gewoon waanzin.

Mijn meningen zijn niet zo extreem als sommigen beweren of denken, ik ben eigenlijk nogal centrum om eerlijk te zijn. De cultuur is gewoon zo naar links verschoven, en iedereen weet het. Mensen denken niet meer logisch na, het enige dat ik tegenwoordig zie is waanzinnige groepsdenk.

My OpinionWhere stories live. Discover now