Aliens en Ufo's 👽

52 10 2
                                    

Van alle horrorfenomenen, heb ik nooit veel interesse gehad in aliens. Sterker nog, in de voorbije jaren heb ik mensen die beweren aliens en ufo's gezien te hebben altijd al gestoord en gek gevonden. Toch heb ik de laatste week goed kunnen nadenken over dit onderwerp. Vandaag stel ik mezelf de vraag 'bestaan aliens?'

Let's talk about that

Ik geloof dat buitenaards leven bestaat, persoonlijk geloof ik niet dat dit groene/grijze mannetjes zijn met een ballonhoofd. Ik geloof dat buitenaards leven eerder dingen zijn zoals bacteriën. Ik denk wel dat er ergens in ons oneindig groot heelal wel ergens intelligent leven moet zijn, maar ik denk niet dat dit leven in vliegende schotels hier naartoe komen.

 Ik denk wel dat er ergens in ons oneindig groot heelal wel ergens intelligent leven moet zijn, maar ik denk niet dat dit leven in vliegende schotels hier naartoe komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

UFO's dat is een heel ander verhaal. Ik geloof dat mensen geloven dat ze UFO's gezien hebben, maar ik geloof niet dat dit van een buitenaardse origine is. Ik geloof dat mensen soms de vliegtuigen en helikopters die 's nachts in de lucht vliegen, verwarren met UFO's.

Ik heb ook een theorie die nogal vergezocht lijkt en waarschijnlijk klink ik koekoek, maar ik verzeker jullie dat ik het zo goed mogelijk ga uitleggen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb ook een theorie die nogal vergezocht lijkt en waarschijnlijk klink ik koekoek, maar ik verzeker jullie dat ik het zo goed mogelijk ga uitleggen.

UFO's zijn vliegtuigen van de communisten (0_o  )

Na de tweede wereldoorlog was er een andere grote oorlog namelijk de koude oorlog, communisme tegen kapitalisme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na de tweede wereldoorlog was er een andere grote oorlog namelijk de koude oorlog, communisme tegen kapitalisme. De Sovjet-Unie voerde oorlog met de Amerikanen via proxy oorlogen, deze twee naties gingen nooit direct met elkaar in een gewapend conflict. Toch waren ze altijd zeer dicht bij oorlog.

De Sovjets en de Amerikanen waren in die periode bezig aan allerlei wapens die ze konden gebruiken als er toch een directe oorlog zou ontstaan. Zou het nu zo gek zijn om er vanuit te gaan dat hun legers prototypes van vliegtuigen ontwikkelden die er anders uitzagen dan gewone vliegtuigen, die andere vormen hadden zoals bijvoorbeeld vliegende schotels of iets in die aard?

In de jaren '60 - '70 was er in Amerika veel te doen rondom Area 51. Volgens mij is/was dit een testbasis voor protypen van militaire vliegtuigen. Dit zou veel verklaren. Dit zou ook bijvoorbeeld verklaren waarom dit zo'n geheime basis is.

In België was er een zogenaamde UFO-golf tussen de jaren '80 en het begin van de jaren '90. Duizende mensen zagen deze UFO's en honderden hebben ook officiële verklaringen afgelegd. Kan het zijn dat dit misschien militaire vliegtuigen waren van de Sovjet Unie die kwamen spioneren? Of kan het misschien zijn dat de Amerikanen vanuit West-Duitsland testen uitvoerde met prototypes die per ongeluk in het Belgische luchtruim waren gekomen?

 Kan het zijn dat dit misschien militaire vliegtuigen waren van de Sovjet Unie die kwamen spioneren? Of kan het misschien zijn dat de Amerikanen vanuit West-Duitsland testen uitvoerde met prototypes die per ongeluk in het Belgische luchtruim waren...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De zogenaamde Belgische UFO- golf stopte pas in 1991, het jaar wanneer de Sovjet Unie viel. Toeval of niet?

Uiteraard is dit maar speculatie, maar het zou heel veel verklaren. Niemand wist exact wat er gebeurde in de Sovjet Unie in die tijd, pas jaren na de val van de unie werden de gruwelen bekend. De miljoenen doden van hongersnood, de strafkampen (de goelag) en ga zo maar door.

Als ze deze gruwelen al aan het licht brachten, wat schuilt er dan nog in de schaduw? Is het zo gek van mij om er vanuit te gaan dat er misschien een paar prototypes van vliegtuigen nog in de schaduw verborgen zijn?

Of ik nu koek koek klink of niet met deze theorie, het klinkt nog altijd veel logischer dan aliens en vliegende schotels.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Wat denk jij? Geloof jij in aliens? Denk je dat ik misschien juist ben met mijn theorie? Laat het horen in de comments

My OpinionWhere stories live. Discover now