Muziek, Hollywood en Politiek

244 31 9
                                    

In dit hoofdstuk wil ik het voornamelijk hebben over artiesten uit de film- en muziekindustrie die zich uitlaten over politiek. Persoonlijk vind ik dat iedereen het recht heeft om hun meningen te geven en zeker in de politiek, maar  ik zie er wat problemen in als celebs dat doen.

De meeste mensen nemen celebrities veel te serieus vandaag de dag. Dat je goed kunt acteren, dat betekent nog niet dat je ook verstand hebt van politiek.

Mensen gaan er ook vanuit dat hetgene wat artiesten zeggen ook hetgene wat ze denken. Achter het grotendeel van artiesten staan namelijk grote bedrijven. Dit is zeker het geval bij muziekanten zoals Katy Perry. Katy mag dan een beeldschone verschijning zijn....

 Katy mag dan een beeldschone verschijning zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*was een beeldschone verschijning

Dat ze een knappe meid was en een goede zangeres is, dat betekent nog niet dat ze veel verstand heeft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dat ze een knappe meid was en een goede zangeres is, dat betekent nog niet dat ze veel verstand heeft. Ik hou van Katy, maar met alle respect ze heeft het verstand van een steen. Iedereen die het 'Science and math' filmpje van haar gezien heeft, zal wel snappen waarom ik dat zeg.

Haar politieke voorkeur is progressief links, maar iedere keer als ze het over politiek heeft, voelt het namelijk niet dat het haar meningen zijn. Dat zijn namelijk niet haar woorden, dat zijn de woorden van de platenmaatschappijen.

Die platenmaatschappijen willen door middel van jouw favoriete artiesten, jouw meningen en voorkeuren manipuleren. Ze willen hierdoor hun eigen politieke agenda pushen en opdringen aan nietsvermoedende fans. Het is namelijk altijd leuk als je dezelfde mening hebt als jouw favoriete artiesten en zo ga je automatisch onbewust hetzelfde denken.

Je moet je meningen en visies veranderen door middel van argumenten en feiten. Je moet je mening niet veranderen omdat je cool wilt zijn of omdat jouw favoriete artiest hetzelfde denkt.....

Hollywood is zeer tolerant voor vanalles en nog wat, maar ze zijn niet tolerant voor rechtse politiek. Hollywood wil namelijk mensen die ze kunnen gebruiken om hun eigen linkse agenda vooruit te helpen.

Conclusie
Artiesten zijn in Hollywood soms niet meer dan marionetten die worden bespeeld door grote entertainmentbedrijven om hun eigen standpunten op te dringen aan hun publiek. Neem daarom artiesten niet altijd te serieus. Luister naar mensen die verstand hebben van politiek en niet zomaar naar een schaars geklede zangeres die niet meer kan dan zingen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Laat me jullie meningen horen. Gaan jullie akkoord of denken jullie dat ik te paranoïde ben over dit?

Ik heb even gekeken naar de cijfers van dir boek en ik ben tot de conclusie gekomen dat jullie liever serieuze dingen willen lezen. Daar ga ik in de toekomst rekening mee houden dus ik heb wat hoofdstukken verwijderd omdat ik voelde dat het niet bij dit boek paste :)

My OpinionWhere stories live. Discover now